Igen,az osztalák mértékéről majd a közgyűlés dönt,de pl 2006-ban nem volt SRV-akkor az osztalék 70 ft fix. -Magyar Telekomban rejlő potenciálról és arról, meglesz-e a hatezer pont az S&P 500-nál az idén, Debreczeni Csaba, az MBH Befektetési Bank vezető elemzője és Rácz Balázs, az MBH Befektetési Bank szenior elemzője beszélt az Arbitrázs legújabb epizódjában.A podcast vendége: Debreczeni Csaba, az MBH Befektetési Bank vezető elemzője, és Rácz Balázs, a MBH Befektetési Bank szenior elemzője
Vettem Mtel papírt. Nem ment. Akárhogy próbáltam a csigát felhajtani a faágra, nem ment! Kivettem fele Mtel papírom, veszteséggel. Azóta óriási nyereségbe vagyok, hogy bevállaltam a vereséget. Ez a stop.A kockzat kezelés! Bukjak egyet de nyerjek kettőt!!!!! A másik az idő!
Na lement egy új hét. Húúúú de sajnálom, hogy még van Telekom részvényem és certim. Biztos jön egy kisebb kitörés de ez már nulla. Sajnos Mtelekomban bentlevő tőkém hónapok óta nem termelt semmi hasznot. várjuk a Q3 csodát pár napra?
Én is úgy tudtam idáig, hogy a felhalmozásra ajánlás erősebb a vételinél! Akkor nagyon ajánlják. Ha simán ajánlják, akkor vételi azu ajánlat, ha meg jó a papír, de nem látnak benne emelkedést, akkor tartást mondanak! De lehet én tudom rosszul. A felhalmozás szerintem egy erős vételi jelzés!
Ha a részvény eléri a 15-ös P/E arányt, az azt tükrözné, hogy a piac nagyobb értéket tulajdonít a vállalat jövőbeni nyereségének. Az árfolyam emelkedése akár több tényező miatt is bekövetkezhet: 1. **Fokozott piaci bizalom**: A befektetők nagyobb mértékben hisznek a vállalat növekedési potenciáljában, például egy új piaci szegmensbe való belépés vagy hatékony költségcsökkentési program eredményeként.
2. **Magasabb nyereségvárakozások**: Ha a vállalat profitabilitása növekedne (több nyereséget termelne), a részvények P/E aránya természetesen követné ezt a folyamatot. 3. **Versenytársakhoz való felzárkózás**: Ha a többi hasonló szektorban működő vállalat magasabb P/E mutatójú, a piac idővel beárazhatja a különbséget, és a részvény felértékelődhet. A 1718 forintos ár elérésével a befektetők olyan részvényt birtokolnának, amely nagyobb jövőbeli hozamot ígérhet, hiszen a magasabb értékelési szint a várható jobb teljesítmény visszatükröződése lehet.
Mtelekom