szerintem a prompt piaci részvény vásárlás (ilyen összegben) nem opció, nem gondolkodnak ebben. Gondolom, most keresik, hogy van-e valami kiskapus megoldás és valahogyan még is aukció keretében megcsinálni. Mivel a közgyüllés (maximált 24 mrd-ben) srv-re adott felhatalmazást (max 18 hónapig), húzhatják is az időt, vagy ha nem akarják, nem tudják tőzsdén, tőzsdén kivüli kereskedésben ezt megvalósítani, akkor szerintem egy rendkivüli közgyüli kellene, ahol módosítják az srv-re vonatkozó határozatot és pl rendkivüli osztalék, vagy a majdani 2024-es osztihoz csatolva fizetik ki az rv tulajoknak.
Hát 24 milliárd forintért a piacon venni nem lehetne most,kevés eladó papír van. De átteheti a 2025-ös év tavaszára az osztalékra is.- Mindenképp lesz majd valami bejelentés, ezért sem szabad eladni a papírt.
Majd felébred a telekom, ha kiderül mi lesz az srv módja, pláne, ha mégis rendkívüli oszti lenne... Sztem egyébként azzal jobban járnának, mint piaci srv-el, mert akkor nagyot ugrana az árfolyam és brutál drágán tudnának csak venni és nincs is elég rv a piacon
Jó napot! Private Banking friss: -MTelekom napi: A múlt héten hagyott rést gyorsan visszatöltötte, így a trend nem tört, még mindig felette araszol a papír. A vékony zöld trendvonalat érdemes követni, mert ennek a törése indíthatna el tartósabb korrekciós fázist. Már a 944-es szintnél húzódik. Az 1000 fölötti célárak könnyen meglehetnek. Ellenállások: 969; 1000. Támaszok: 906; 875; 813; 750.
-Erste:-Csak kisebb megingást okozott az árfolyamban, hogy a társaság technikai okok miatt határozatlan ideig elhalasztotta a sajátrészvény-vásárlási aukciót. A technikai kép kedvező, és ha rövid időn belül sikerül tető alá hozni a visszavásárlást, akkor hamarosan 1.000 forint közelébe kerülhet az árfolyam, ami viszont egy komoly lélektani ellenállást jelenthet majd.Támasz és ellenállás szintek
Mtelekom