Ne akasszatok hasba. Ti komolyan vettétek a 850-et? Szerintetek ha felébrednek a nagyok, hogy ez egy tuti papír ebben a zűrzavaros időben, na akkor mi lesz itt? Egyébként ha nem megy fel, az se baj. Ha lesz megint pénzem, akkor veszek még. De aki az OTP-ben akar tulaj lenni, akkor vegyen azt, az se rossz.
Ezt vajon ki írta?
"Mindenkinek, aki az iránt érdeklőd9k, hogy itt érdemes-e beszállni, azt üzenem, hogy nem. Meg kell várni, amíg megint 850 Ft lesz, és csak akkor érdemes.
GURIGa-K "
:))))
nos örülök hogy sokaknak feltűnt ez az ellentmondás mármint a 120 és a 914.
de egyébként a célár éves, tehát gondolom innen egy évre vagy jövő év végére célozva szól, ami ugye lehetséges, mert akkor már bőven a jövő évkor kiosztandó oszi után leszünk, hogy addig meg meddig megy fel ? :o) hát azt egyik nagyház se tudja most megmondani ugyi.
viszont parasztilag ki lehet azért kalkulálni :o) ha igaz lenne/lesz a 120, akkor mennyi is lesz oszifizu előtt.
Törölt felhasználó2007. 11. 28. 18:20
Mindenkinek, aki az iránt érdeklőd9k, hogy itt érdemes-e beszállni, azt üzenem, hogy nem. Meg kell várni, amíg megint 850 Ft lesz, és csak akkor érdemes.
Az iden osztalekfizeteskor kb. 6.5-7% volt a brutto hozam. (vagaskor az arf. olyan 1050 korul volt) Ha 120 lenne az oszi, akkor hasonlo hozamot feltetelezve joval 1500 feletti arfolyamot kapunk. Egyszeruen nem ertem ezt a levezetest, habar a 120 Ft-os osztalekot is kizartnak tartom.
Aham köszi. :o)
Ma egész nap mászkáltam, és a hírek előtt kukkantottam bele a topicba, ezért még új volt ez a szám. :o)
Mindenesetre kissé pesszimistának tűnik az elemzésük, ha pedig 120Ft-t fizetnének (ezt azért kétkedéssel fogadom) nagyon valószínű, hogy jócskán meghaladná az árfolyam a várakozásukat szerintem.
Mtelekom