Eloszor is mellozzuk a becezgetest, ha nem gond.
Masodszor, en nem mondtam hogy barmilyen arazas LETT volna, azt mondtam, hogy HA akvizicio LESZ, akkor LESZ, szvsz.
Ha meglesz az akvizicio, minden valoszinuseg szerint csokkenni fog, mert egy reszet a nyeresegnek annak a finanszirozasara forditjak, hogy ne adosodjanak el.
De ennek nem sok az eselye,mivel nem ok tudtommal a legerosebb palyazok.
Ugyanakkor, ez is csak atmeneti szakadast okozna, mert aztan meg a bovules erteket kezdenek bearazni.
Nem tudom.
Ez a penzedtol es az atlagodtol fugg...ha tudsz es akarsz rajta javitani jelenlegi szinten, akkor lehet hogy megeri.
Mostanaban nem igazan tudja eldonteni, hogy merre menjen,de nagyobb esesre nem igazan szamitok, ha csak az akvizicio be nem jon, es a csokkeno osztalek miatt a nagyok kidobjak.
Engem sem érdekel.
Lassan már a hagyományos televiziózás sem - tele van a micsodám az össze monitorral.
Olvass, ne rohanj a pénz után, próbálj meg független maradni és megvédeni az értékrendedet a végletektől. Szervezz közösséget, tanulj és ápold a baráti körödet és a barátnődet.
Úgyhogy megyek is :-)
Nem kell hozzá számítógép, a televízióhoz kapcsolt eszközt is ők biztosítják, díjmentesen. Ha jól emlékszem ötven órányi anyag tárolására képes, plusz egyéb szolgáltatások.
Az ötlet valóban jó igaz nem ők találták .Viszont akit érdekelne a dolog annyk nincs számítógépe akinek meg van azt nem érdekli .A magyar emberek nincsenek még megérve a digitális televíziózásra sajnos főleg hogy még külön fizetni is kell érte.
Mtelekom