Szted olyan lúzerek gyünnek akik 20-30 milával ideszaladnak hú de megy a MOL részvény!-ni ?
Arra utaltam, hogy komolyabbak akik vesznek de nem sietik el.
Inkább a kis esős kötések jöhetnek realizálom a koncertjegyrevalót, meg a hozzám hasonló ideges lúzerektől ("legalább a kis pénzem megmarad és soha nem jövök ide")
sztem ma kellett jönnie néhány lúzernek, akik a tegnapi hírek alapján ("hú de megy a MOL részvény!") jöttek meggazdagodni és veszegetnek.
Esetleg még a reménykedő rosszul shortolók. hm...?
alakul a hangulat azért itt is: a szent vallás, miszerint márpegis sohatöbbé nem fogunk esni, kezd átalakulni kételkedéssé és önigazolássá..Ez a pánik előszobája..
Végülis tegnap bejelentették, hogy Ukrajna felé épül a gázvezeték Nálunk. A volt Gazpromos pali veszi a MOL-t mint állat, ma a Gazprom bejelenti, hogy tárolót épít Bécsnél, és a szomszéd országokban...
nézegetem a MOL kötéslistát:
amikor esik 10 20 HUFot akkor az 100 db alatti kötéssel történik, aztán a szintentartás és/vagy emelkedések közt lehet nagyobb sokszáz dbos kötéseket látni.
Ez olyan mintha azért lenne aki veszi, és esetleg szórakoznak is (ejnye bejnye)
Más is így látja vagy ez csak szubjektív torzítás (maja, kogn,. dissz stb)???
"Greenspan - leköszönt Fed elnök - tegnap arról beszélt, hogy a kínai tőzsdén kezd buborék kialakulni. Beszéde után az utolsó két órában az indexek napi mélypontjukon zártak. Ha a benchmark államkötvény hozama 5% fölé emelkedne - kitörve az elmúlt 4 évben kialakított sávból - az a feltörekvő részvénypiacokon is könnyen problémát okozhatna."
Korrekció szag?
Más...
MOlly "rally": sztem nem kéne összetéveszteni a stratégiai felvásárlást egy egyszerű rallyval .
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.