Pénteken ajánlat a MOL-ra, októberben kivezetik a BÉT-ről, majd azokat is kivezetik egy csendes sétára a Lipóton, akik az eheti bullban eladták a rv-eiket...:))
2007.05.22 15:50
Hatalmasnak mondható, csaknem 55 milliárd forintos forgalom mellett intenzíven emelkednek a mai nap folyamán a MOL részvényei mely mögött bróker körökből származó információink az ÁÉB áll. Ez már önmagában elegendőnek tűnt a piaci pletykák beindulásához...
na mostmár télleg kezdtek annyira kiokosítani a tdt-vel, hogy rájövök, hogy bizony ehhez én még kicsi vagyok! :)))
nagyon köszi a linkeket és a tanácsokat. a hati-s dolgot sose értettem, talán most megtudom hogy működik, télleg nem egyszerű olvasmány :))
a tdt meg valóban ugy van nagyjából ahogy gondoltam...
na de hajrá molly (még ha én ki is szálltam most, akkor is :)))
ui.: zsolika, én tuti megőrültem volna ha az történik ami veled történt....basszus.... azért remélem utána sok-sok nyereséget termeltél :))
huh most jöttem vissza és mit látok: 22855! és mekkora forgalom! remélem kitart nap végéig.
joey81. vhogy ugy van ahogy mondod. a kp ill az értékpapír a fedezet. a bluek 5x a midcappek vagy kis papirok 3x érnek talán. de maximova berakot egy linket ott leírják. szal ha van 100rugót akkor 500ra veszel pépert. ha 20% esik a portfoliód akkor kényszer eladásra kerülnek a paprjaid és elveszited a 100rugódat. vhogy így van ez...
most néztem... pont akkor ugrott a lap, amikor visszaértem a gép elé, ezért nem láttam!!!
nagyon köszi a linkeket(mindjárt olvasom), és a tanácsokat!!! meg fogom fontolni...
én meg jól eladtam 22600-on... de nem baj... (még) nem bántam meg :))
volt egy tdt-s kérdésem pár órája... ti biztos tudjátok hogy van...:
"ha mondjuk van a számlámon 100.000 forint (az egyszerűség kedvéért:)) akkor tudok az egész összeggel tdt-zni, azaz mintha (5-szörösnél..) 500.000 forintom lenne? tehát semmilyen fedezettel nem kell rendelkeznem, vagy csak annyi tőkeáttételt "hiteleznek" nekem amennyit még le is tudnak vonni a számlámról... "
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.