Hát ez egyszerűen hihetetlen..Lassan igazat adok annak hogy tényleg a csodát várjuk itt...nehéz elfogadni hogy a piac tényleg ennyire értékeli a Molt...arról nem beszélve hogy mivel a fák sem nőnek az égig kint is majd jöhet egy jó kis korrekció és akkor mi milyen szintekre megyünk le...szóval úgy gondolom ha arra játszanak hogy még azok is eldobálják akik eddig nem akkor elég jól csinálják....
- A MOL kurdisztáni partnere, a Gulf Keystone Petroleum (GKP) 26 millió dollár kifizetést kapott a jövőbeli kitermelésre, aminek következtében újraindítja a termelést és az exportot. A MOL-nak 20%-os részesedése van a Shaikan mezőben, mely a Gulf Keystone irányítása alatt áll. A kifizetések felújítása a MOL-ra nézve is kedvező, mivel a cég közel 1 milliárd dollár beruházással teszi termelővé az észak-iraki Akri-Bijeel mezőt.
A MOL-ra is pozitív hírek érkeztek, ugyanis a központi kormányzat fizetett partnerének, a Gulf Keyston-nak 26 millió dollárt s így az újraindítja az exportot a Shaikan mezőről. Így megmenekülhet a cég a csődtől, ami jó hír a MOL részvényeseinek
hát akkor én mit szóljak.... volt 750 db otp 3800 ról és volt 920 db 3980 ról. múlt héten elment mind 4650 en.. nem volt rossz nem telhetetlenkedem deee most elnézve...
Ez is érdekes.
Az otp-re jön egy célár emelés egy kis hátszéllel és máris elrepül a semmire.
Tegnap miért nem vették ezerrel?
Valakinek meg kellett mondania a frankót?
tudom... első pakkjaim Otiból voltak, de nem ismertem ki a mozgását meg ssemmi tapasztalatom nem volt és a hirteleni irányváltások miatt leszoktam róla, akkoriban Molly nagyon szépen sávozott és átnyergeltem...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.