nem akarok beleokoskodni, de szerintem az alkalomra várnak, amikor ér is valamit az, ha érdemben történik valami a mol körül! Mondjuk április vége, május ....
kit/mit nevezel korruptnak ? amit a horvátok annak neveznek ? vagy a vendéglős "bizonyítékot" ? mekkora tekintélye van még a interpolnak, amely csak úgy összevissza rakosgat fel képeket a honlapjára ?
Az is érdekes , hogy mivel a magyar állam is tulajdonos benne akkor :
1.) ha ténylegesen hisz a vezetésben miért nem gyakorol nyomást a horvátokra..(az INA szar kirobbanásakor volt egy O.V nyilatkozat ha jól emlékszem azóta semmi)
2.) ha nem hisz a vezetés ártatlanságában miért nem cserélte le (van még néhány jó hely Nádi úr részére biztosan)
De hogy úgy tesz az állam mintha minden a legnagyobb rendben van ....érdekes....
Nem csak korrupt a cégvezetése, de impotens is. Hol van még európában még egy olyan cég, akinek a vezetőjét több mint egy éve körözi az Interpol. S ráadásul a nemzetközi, sőt az ország legnagyobb cége is ez egyben. Ez borzasztó, ilyen is csak egy korrupt unortodox mutyisztánban létezik.
háááát izééé.... benne volnék
:D
na mindegy, a 15 percest megnyitottam, megcsinálta az 5 naposban a csökkenő éket, kitört réssel, valszeg még be is tölti (elesik a 2 db 3K-s pakk 860/870 árszinten.. aztán meglátjuk milyen alakztatot akarnak... naposon szar a helyzet eléggé ... mára ennyi nekem valszeg
Nem értem mit panaszkodtok, a 15 percel ezelőtti adatok szerint kétszer akkora a forgalmunk, mint a ricsinek! Mondjuk speciel 100-szor kissebb, mint az otinak, de hát minden nem lehet tökéletes! :))))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.