Nem kezdődik a gond, zárni kell a pozit, már ha tényleg törik, ennek az eldöntése a nehéz, jellemzően napokig vagy hetekig is tarthat mire eldől az irány.
Osztalékot mikro jelentik be? Ha kevesebb lesz az osztalék, mint tavaly...
ha a március végi INA tárgyalások szrul sülnek el megint 11 000 körül leszünk vagy?
Engem a teló -420ft-ra tett a különböző hírekre!De kiültem nyerővel,s leépítettem 20%-ra a pakkot.Várom én is a tavaszi felindulást,már több papírnál és soha többet egybe beragadva!
Ezt statisztikai számításokkal meg tudom cáfolni, ugyanis a kérdésre, miszerint "megnyerted-e az ötöst szombaton?" a válaszlehetőség: 1) igen, 2) nem. Ez 50-50%!
hát igen azt hittem h 13000 alatt hitelre is meg lehet venni nagyot tévedtem, óriásit amiket most készülök zárni 12 hó 12.-ke óta rajtam vannak
de 345 db pedig tavaly 06 25.-ke óta...persze nagyot tévedtem (törlesztgettem is be belőle)
telo miatt tettem...teloba volt a pénzem....és gondoltam addig keresek hitelre molban....aztán ja....nagy szívás lett telot eldobtam internetadóra jó nagy bukóval...viszont mollal még nem buktam egy fillért sem
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.