Sajnos nem sikerült betámasztani az árfolyamot,marad a becsorgás!Szerintem itt csak a munka segít,mert az osztalék rally-ig ez nagyon unalmas lesz!Venni vagy eladni.
A bc-nek meg a quaestornak elég volt mindig egy kicsit lefele löknie az árfolyamot az ügyfelek papírjaival, s a többit elvégezte a sok longos kitárazó.
ÖMV-t nem figyeltem, de biztos minden cég megjárta az alacsony olajárral. Csak nem mindegy hogy mennyire. Kis forgalomnál könnyen lehet mutyizni s ez ment/megy a Bét-n egy ideje már.
Én sem gondolom, h a BC meg a Quaestor határozta meg a mol árfolyamát, legfeljebb marginálisan.
Az OMW árfolyama sem biztos összehasonlítási alap, mert az olaj kitermelő cég fő profiljában, ez meg finomító. Az más kérdés, h főleg a külföldi büfik ezzel sokszor nincsenek tisztában, és egy kalap alá veszik az összes olajcéggel. (Erre konkrét infom is volt)
Ha jó a papír, akkor nem tudnak vele ilyen hosszú időn keresztül mutyizni szerintem. Nézd meg az OMV-t, ott nem volt BC, Questor,de még INA sem, sőt bóvliban sincsenek, mégis a bányász béka segge alatt van annak is az árfolyama.
Nyilván volt a hazai lábvíznek is szerepe, de kicsit talán túlértékeljük őket, bóvli ide-vagy oda, ha nagyon akarna a külföld magyar részvényt venni, azt megtehette volna, de egyelőre csak az OTP létezik a látókörükben sajnos.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.