Értem én ezt is, meg az igazat megvallva, én is jártam már így, de nem hitelből, és amit Te leírsz, gondolom Te sem hitelből vetted. Ez az apróság azért nem mindegy...:)
Nekem egy darab hiteles nincs, és a meglévőt eszem ágában sincs eladnom osztizárásig, de lehet, hogy akkor is tartani fogom, attól függ mit csinál addig és milyen forgalommal. Csak Balu részéről nem értem, hogy amikor el tud adni néhány db hitelest pluszban, akkor mi a francért vesz rajta egyből újra, amikor eddig szénné égette magát? Értem én, hogy a minuszt akarja kitermelni, de így csak megőrül, mikor egy-két hétre down van.
Kényszeres kereskedés semmi több!Ha valakit idegesít 1-2% nyerő eladja...ha nincs neki zavarja.Mindegy már mi is akkor az ár.Menjen az üzlet semmi más!Vagyok így néha én is!Tegnap nem kellett 11850-nél,vettem ma 12235-ig.Oszti rally-ig marad a többit meglátjuk!Ha esik akkor bővítés!
De miért veszed mindig vissza a hiteleset??? Ér annyit az a pár ft, amit hoz, hogy megőrülj miatta, mikor egy-két hétre lefordul? Miért nem adod el a francba még akár minuszban is az egészet, és a nem hitelessel meg kivárod, míg visszahozza a hitelesek bukóját? Előbb-utóbb felmegy mondjuk 14.500-ig, és hoz annyit, amit most buknál. És addig is no para!
rengeteg eladó van....sajna bajna 12200 felett...és én megint nem adtam a 150 dbot....kínomban ötvenet 230-on eladtam....h ha esetleg lemegy vissza tudjam venni...
április 16.-i közgyűlésen lesz konkrét információ az osztalékról. Előtte pár héttel meglebegtetik amennyiben lesz, akkor azt is elmondják, hogy mennyit javasol a vezetőség. A többi kérdésedre ne várj érdemi infót, mert senki sem tudja, max csak találgathatja.
Nem hiszem, hogy kvesztor hatás, akkor a többi blue is mozogna, de csak a mol és az oti mozog. Nem hinném, hogy csak mol short, és oti long certijeik voltak...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.