Fél szemmel már a Ricsit nézem, 3700-nál már erősen gondolkodnék a cserén.
11,900-on, mit eltökölődött, most már megint alatta vagyunk. Nyugtassatok meg, hogy nem kell újra átélnünk. Gulf Keystone, ha beköpi, hogy eladás storno, akkor nekünk bebaxtak, mert az osztin kívül, másban nem bízhatunk, esetleg péntek záró után az elbírálás.
Istenem, egyszer szabaduljak meg innen, soha többet-:)))))
Adják újra, most ez lesz szerintem 1-2 napig, amíg le nem zár mindent a BC, illetve el nem kezdődik a felszámolásuk. Ennek így szerintem semmi köze se TA-hoz, se a cég állapotához/tőzsdei értékéhez, csak annyiban, hogy ha gáz lenne a Mol-lal, akkor már 10.000 környékén járnánk, viszont most látszik, hogy van támasz, nem omlik össze a rendszer, sőt, amikor éppen nem önt a BC, akkor emelkedik is. Most ennek ismeretében mindenki kivár, ha bejelentik, hogy elindult a felszámolás, akkor elfogyott az öntöde muníciója, akkor kezdődik az emelkedés. Szerintem 12.5-ig nem nagyon fog megállni. Nem mondom, hogy egy nap lesz amíg eléri, de 1-2 hét, és ott lesz. Utána lehet agyalni, hogy akkor most vissza valameddig, vagy tovább fel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.