Az olaj leesett a picsába és ott is maradt. De nem az olaj a lényeg, az inátol kell megszabadulni, az indíthatja be a rakétákat. Az otp emelkedése szerintemabszolút indokolt volt. Frankhitel kivezetés, bankadó csökkentés tűzszünet, stabilizálódó olajár stb
Elírtam 11750ft a legmagasabb vételem:)
A régi adatok viszont jók.
Ne figyelj,mert ezt most itt spekire vettem és 13e felett kezdeném sávosan adni,mert a Pannergyt álltam neki gyűjteni és már régóta a Freesoftot.(Ami most 4IG)
Régebben sokat foglalkoztam a tőzsdével,de most kevesebb az időm rá.
MOLT mindig figyelem.Már lassan 20 éve.Régebben 5300-tól 5800-ig vettem és talán 3év múlva 17750-en adtam:)
most a legmagasabb vételeim 10750 és tele vagyok vele.(1200db)
Szabacs szerintem a BÉT 2015-16-ban az egyik legjobban teljesítő tőzsde is lehet.(Ha Orbánék is úgy akarják)
talán valaki sortot zár 900-on az összebeszélők v védi a sortját...900-at ennyire védeni akkor minden százasnál ez lesz...12000nél meg 20000 db v mi...?
+12.4%-ban a 10580-hoz képest most. Az OTP pedig +29,79%-ban 3390-hez képest, a Richter +15.15%-ban a 3300-hoz képest.
Csak az OTP-hez képest lemaradó.
Aki az elmúlt időben figyelte a Molt nem gondolom hogy besz..na egy ujabb esésétől...Csak az újak...Meg a profik akik persze hogy az alján veszik meg és tetején adják.....
Ez a "nyugi, majd kilő mondat." nekem is ismerős, magamat is egy évig ezzel nyugtattam, de haszna nem volt. Idén januárban eladtam -20%-os veszteséggel a mol részvényeimet, mert nem láttam a végét ennek a papírnak. És a magyar tőzsdét is elfelejtem egy időre hála istennek. Amit külföldön pedig kinéztem magamnak papírt, az pedig két hét alatt 30%-ot hozott, mert külföldön van értéke a híreknek.
Ez a "nyugi, majd kilő mondat." nekem is ismerős, magamat is egy évig ezzel nyugtattam, de haszna nem volt. Idén januárban eladtam -20%-os veszteséggel a mol részvényeimet, mert nem láttam a végét ennek a papírnak. És a magyar tőzsdét is elfelejtem egy időre hála istennek. Amit külföldön pedig kinéztem magamnak papírt, az pedig két hét alatt 30%-ot hozott, mert külföldön van értéke a híreknek.
Az OTP innen rövidtávon nem tud további 20 százalékot menni. Eljön majd a MOL ideje is, csak akkor se szarjunk be, ha esetleg viccből előbb lefelé viszik majd el.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.