Ezt elhiszem, csak nem szeretek ismeretleneket lelúzerezni, csak azért, mert valamit másképp képzelnek, mint én. Szerintem aki bukik mindig és sokat, az lúzer, aki meg sokat nyer, az király csávó, mert az a játék a haszonról szól. És ez független attól, hogy dt-vel nyer, vagy 5 éves longgal bukik.
Lehet, hogy csak ők, de hiába lúzerezed le őket, ha elég sokan vannak, borul az árfolyam.
Van egy ismerősöm, aki egyfolytában bizonygatta, hogy a hitelminősítők hülyék, és nem értenek semmihez, és nem értette meg, hogy ha az egész világ rájuk hallgat, akkor hiába tartjuk őket hülyének, és gondoljuk azt, hogy jogtalan a bóvli, akkor sem jön ide a kutya sem befektetni...
Én sem dt-zek, de ettől még nem tartom lúzernek a dt-seket, és ha elég sokan beöntenek, akkor hiába tartom őket lúzernek, attól még borul az árfolyam.
Remélem érted, amit írtam, és vágod, hogy nem bántásból.
én voltam az egyetlen aki végig elhitte h nagybüfi vagy....a telekom topikra utalok...most minden egyébtől függetlenül írom...örülök h ebben nem tévedtem...szakmailag igazol...:) legalább ebben ha már a molban teloban igen...:)
az a gáz, hogy az alap bejelentést már beárazták, egy extra nagy QE-re lenne kilövés, de amilyen óvatos az EKB, szerintem inkább túl kicsi QE lesz, ami rögtön down-t jelentene. De ne legyen igazam, csak egy kicsit pesszimista vagyok, inkább úgy néz ki, hogy mindenki vesz a pletykára, majd lehet eladni a hírre...
Délelőtt vettem egy minipakkot, de ahogy elment a reál, kivettem eladásról 11200-ról, most meg már felette van, akkor nyilván skubizom hátha jobban elmegy, mint kétszáz
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.