igazából a bóvlival szívtuk meg...illetve erre rájött még kábé ezer probléma molban és teloban is amire számítani nem lehetett h ennyire negatívan adódnak össze...
hááát, ahogy egy fórumtárs fogalmazott "egy családi ház" árával vagyok már benne én is és ennek jó kétharmadnyi részével partvonalon, nyáron kb. háromnegyedével... de mindegy, ha 8K akkor 8K lesz...
:D:D
Ja így értem...
Hmmm igen hasonló a helyzetem, engem még a brókerem le akart beszélni róla, hogy vegyek, de nem mintha sok közük lenne a tőzsdéhez, mindig rájuk hallgattam és ráb@tam, most meg nem hallgattam, de így is:-)
azt írom zavarosan h akár ezekkel a kockázatokkal együtt is lehetne akár 14000 is....oké h 20.000 jelenleg nem ér...de mindennel együtt durván le van nyomva...11275
de ezzel együtt is be kell látni...hm eszméletlen nagy pechünk van ezzel a mollal kinek kinek eltérő mértékben....és persze a béttel is...ezt megszívtuk nagyon úgy néz ki...én több millióval gyakorlatilag a megtakarított pénzem...hát ja...de azért ne adjuk fel, nem adom fel...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.