kíváncsi lennék arra, hogy Hernádinak megvannak e cc14000 ft-ért vett rv-je ???
Törölt felhasználó2015. 01. 15. 09:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
én gyerekek nem értem...nem tudom felfogni h ki az akinek megéri ilyen szinteken adni gyakorlatilag évek óta 1000es pakkokat borít szinte bárhol...és h nincs valaki a világban akinek ez feltűnne...orbán, mol, bárki, ruszkik, bárki...
Szia!
Nincs most berakva.Majd délután négytől lesz számomra érdekes.Át akarom cserélni USA részvényre és azt is látnom kell,hogy az milyen árfolyamon van.Ha nem tudom jó áron megvenni amit kinéztem akkor nem adom el.(tegnap jó lett volna ha elmegy)
Miért lepődtök meg? Mi a helyzet a fundamentumokkal? Mi ad támaszt? Az autók csökkenő fogyasztása, elektromos meghajtás, megújuló energia. Az egész szektort át fogják értékelni.
Matáv: 2600 Ft. – 300 Ft.
2015.01.15 08:12
Újabb rossz hírt kapott ma reggel a MOL, ezúttal a Wood csökkentette a papírokra vonatkozó célárát, a korábbi 12 100 forintról 11 000 forintra. A papírokra vonatkozó ajánlás eladás.
Újabb elemzőház jött ki célárcsökkentéssel a MOL részvényekre, ezttal a Wood lett pesszimistább, aki a korábbi 12 100 forintról 11 000 forintra csökkentette fair érték becslését. A részvényekre vonatkozó ajánlás eladás.
A Wood mellett a napokban több elemzőház is visszavágta célárát, elsőként a Goldman Sachs, mely még 16 000 forintos becsléssel volt kint a piacon. Ők 13 000 forintra rontották célárukat, az ajánlást pedig vételről semlegesre módosították.
A növekvő borólátást a Goldman azzal magyarázta, hogy olajár-előrejelzése jelentősen romlott, mind az idei, mind a jövő évre vonatkozóan. Mindezek következtében a 2015-ös évi egy részvényre jutó eredmény (EPS) előrejelzést 26 százalékkal, a 2016-os évi prognózist pedig 14 százalékkal csökkentették az elemzők.
A Goldman mellett a Nomura is frissítette MOL-modelljét, melynek következtében a korábbi 11 500 forintról 10 500 forintra csökkent a papírokra adott célárfolyam. Ez utóbbi több mint 7 százalékkal van a jelenlegi tőzsdei ár alatt, az ajánlás így csökkentés.
Kereskedjen a magyar tőzsdén 0,3%-os jutalékkal!
Érdekel
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.