Mindenesetre érdekes, hogy hónapok óta adják a Molt. Látszólag racionális ok nélkül. Lehet itt tényleg olajár emelkedés, emelkedhet az usa, igaz hogy a chf -sem érinti negatívan, tök mindegy. Egész hetes esés után ma is 2% zakó.
Valami nem kerek itt...
nehéz hinni benne...én még megvárom az osztit illetve talán ebben a hónapban két héten belül lesz egy megbeszélésem...hogy adjanak kölcsön h a hiteleseket be tudjam törleszteni...bizakodom h adnak...meg kell tudnom oldani ezt a helyzetet...minden sejtemmel ezen vagyok...
abba is gondolj bele mi van ha nem up jön és lemegy tényleg 8600ig? vagy ki tudja meddig? ebben már nagyon sokan ülnek és várják a csodát; nem azt mondtam hogy rossz papír vagy rossz cég de nem most van itt a vételek ideje;
ugye itt egy dolog maradt h eddig jött ezer negatív és ha jönne végre egy váratlan félremagyarázhatatlan nagyon jó hír....ami tudom szinte a lehetetlen kategória....már...
Törölt felhasználó2015. 01. 15. 16:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már ott van!Legalábbis usdben!pont 40usd jelenleg 1db mol!A válságba az usd 250 en volt a csúcson!Itt már az oman oil is bukóban van!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.