Nem vok biztos,de......azt gondolom hogy a tőzsdén kívüli üzlet (értékpapír stb) lásd:ÁPV-mol aukció,....nem a 20%%%%-os árf.ny.adó alá tartozik,hanem egyéb kat. így akár TB-járulékot is ki-köhögtetik+szja.... Ha ez így lenne..............?????
Q3 jelentés nem rossz, aukció over. Mulattatnak a nagyokosok, amikor mindenféle célárakról fantáziálnak, kéthetente másról-másról. Amikor 46k volt a Richter, valaki bedobta a 60k-s célárat Biztosan nyakig ült benne. Azóta meg...
Csak abban bízom, hogy ha sokáig emlegetik a 30k-t, a nagyközönség és a kedves intézmények csak felvásárolják odáig, önbeteljesítő jóslat gyanánt.
ÁMEN.
Zozó olvassd el amit írtam + szerinted van olyan speki aki rendelkezik MOLal meg készpénzel és vett MOLt aukció 21.500ért és amint tudta, hogy megvan neki azonnal felkínálta a paketját eladásra?
Végülis semmi se változik csak fix 1-2% ingyen haszon 1héten belűl. Tuti üzelt, páran tuti lehajoltak érte.
Ezen a héten lehet már ma lement az őrület aztán végre nemlesz rajta ez a hülye aukciós nyomás és mozog többi KEUs olajpapirral hogy megszoktuk. (Sőt lehet, hogy a rekordprofit, gáztároló, olcsó dollár erős forint, orosz kőolaj mező vásárlás hír miatt még picit jobban is fog neki menni mint többi olajnak.)
Meglátjuk.
Teljesen egyértelmű, hosszabb távú hatása, jelentős hatása nincs.
Rövid viszont imho lesz. Akik mint talán ucsó lehetőség beakarták váltani a KP jegyet most megtették és amint megvan a MOL részvényük eladják.
Mert nekik kp kell és nem mol részvény.
És ha mondjuk csak 500ilyen utolsó kp jegyes volt moon márpedig annyi tuti az számolva 1misivel az 500misi a MOL árát pedig ennek már a fele is keményen lefelé tudja nyomni.
Visszakerestem régebbi portfoliós cikket. Így már világos minden. cca 1millárd dollárt ér a 25 %os részesedés, amit 505ért vettek, és tartanak nyilván. Ez szép.
Törölt felhasználó2006. 12. 01. 12:14
Valaki elkezdte rajtam kívûl is kiszámolni a mol részesedés értékét? Jólenne egy kis segítség! Mert ugylátom egyes brokicégeknél már leesett a tantusz! :)
Gyertek el holnap a "konferencia" -ra most pénteken...
Ott olyan portfolio törzstagok baráti sörözéséhez csatlakozhattok, mint matteo, Wedge, én, JP, TBarna, prfeco stb. stb..
Keress rá a konferencia topikra!
Ej-ej ,700 , 700, de melyik 700?
Mert én 23700- on táraztam be nem keveset.
A tavaszi nagy bukás után ha emlékeztek rá, meghívtam az első 100 fórumozót egy sörre, ha nem lesz idén mollyka 23k és oti 8k.
A mollyka aztán 23k fölé került majd sikta-bukta 20k alá, de az egyik feltétel már teljesült, most már csak az otinak kell elérni a 8k-t és én iszom a sört.
A fogadásom tartom és az I.ker .Hegyalja 5sz. alatti sörözőben javaslom a beteljesülést.
Egyébként itt szeretnék havi rendszerességgel egy kis szakmai összejövetelt rendezni ,kb 20-25 fő fér el.
Érdekelne benneteket?
Szerintem a forint jelenlegi viszonylagos erőssége miatt sem mernek már nagyon bevásárolni a nagyok egyik magyar részvényből sem,ezen az árfolyamon már nagyobb az esélye annak, hogy akár az Euroval, akár a Dollárral szemben a gyengülés irányába mozdul el a Forint árfolyama. Persze ez nem biztos, pár hónapja még nem gondoltam volna azt sem, hogy a dollár megint ennyire be fog zúgni .
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.