...egye fene megpróbáljuk :)
Hátha bejön a 'nagybüfik felhúznak mindent az EU választásokig'
(és egyben előkészülnek egy giga shortra az oroszokra mutogatva) gondolat...
"Magyarország felkészült-e arra, hogy elveszítse az orosz gázimportot?" - tette fel a kérdést a CNN műsorvezetője a Brüsszelben tartózkodó Martonyi János külügyminiszternek, aki a többi uniós kollégájával épp az Oroszország elleni szankciókról tárgyalt. A magyar miniszter csak reménykedik, hogy a szankciók újabb fázisát nem kell életbe léptetni.
Mostanába ez megy. Fel 3% aztán 2 nap alatt vissza és tovább süllyed. Mindenki elhiszi hogy végre trend forduló van aztán mégsem...Én 14,5 k ról vagyok beragadva lassan fél éve. De nagyon gondolkozom hogy eladom a p*csába- Sztem a Buxon csak OTP vel lehet kereskedni, az legalább mozog, mégha be is vagy ragadva.Az biztos sosa többé nem veszek MOLt ennyi elég volt belőle.
itt valaki irta, hogy tényleg 19król kéne nézzél egy nyitót és egy zárót és tök igaza van....és ennyi,
fel kell dolgozni, hogy hosszu távu befektető lettél
az osztiból meg mindig higitanék a helyedben
lehet 1év 2év 3év?
meg a fidesznél is van még simonhoz hasonló ügyek az is biztos. Vannak itt még adu-ász, amit szép lassan kijáttszanak.
Jelen helyzetben biztosabbra veszek egy fidesz győzelmet, mint hogy azt mondjam ez itt a MOL alja. De 2 1/2 hét múlva kiderül minden. Ha a nagyok felfelét akarnak akkor felfelé fog menni, ha lefelét akkor meg lefelé fog menni. És ehhez ápr. 6-kának nem sok köze van.
A röhej az, hogy egyik kötésről a másikra a semmire 1,1 %-ot ejtenek az árfolyamon egy néhány ezer darabos pakkal. Gyááá, ez a BUX annyira fos terep, hogy arra nincs is szó. Egy jobb autó áráért oda tolják az árfolyamokat ahová csak akarják.
Tegnap is írtam már. Ez nem a MOL-ról szól.
Nézd meg ma pl. OMV -1%, PKN -0,7%.
Vagy DeutscheBank +2,5%.
Kivételesen szinkronban vagyunk a nyugattal...
Azért kellene már egy ébresztőt fújni ennek a Molnak, röhej ami itt folyik!!!
Otp megint szárnyal, ez meg megint esik, mi a fene céljuk van ezzel a kicseszett ejtéssel már, hogy minden nap ezt kell látni már hónapok óta, hogy folyamatosan esik, mi a sz@rért????
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.