Mondod úgy, hogy már nem tudsz venni. Te sem vennél, megvárnád legalább a gyj-t és utána vennél. Amikor fent vetted arra gondoltad, hogy ajándék. Mivel jóval alattad van, most ez az ajándék.
Én sem vettem a múlhéten még a többihez 13K környékéről, mert úgy gondoltam lesz még lejjebb a gyj után. Majd meglátjuk, mi lesz holnap
Inát nem fogja a Mol eladni!!!
Miért is adná el, a Horvátok akarják visszakaparítani maguknak, nem fogják tudni visszaszerezni!Ez tény!
A gyorsjelentés meg mindegy milyen lesz, nem lesz fényes, de ha esik is a papír akkor is érdemes venni, egyre jobban így gondolom!
Mit ne legyek biztos az INA ügyben, miért nincs?
Van már bármilyen megoldás? Még mindig nyitott kérdés, mindamellett hogy a piac az eladásra számít.
Én azért megvárnám a gyj-re a reakciót, nem sok idő kedd hajnal ha jól tudom.
De felőlem mehet fel, van néhány száz darab, csak akartam venni lentebbről is.
Most vedd még olcsó!
Jó annak aki tud ilyen szinten molt venni és nincs beragadva, szerintem ajándék, nem mintha nem lehetne lejjebbről venni, de két éve csak esik a papír és nem olyan rossz az!!
Hát nem tudom. Úgy látom, hogy a 13475-ös pakk fogja az esést egyelőre. Ha az nem lenne, jóval lentebb járnánk.A vevő viszont szvsz nem hülye 13500 fölé húzni a megbízást, amikor így is kap eleget...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.