mocskos horvátok igencsak el vannak eresztve és a pofájuk is kurva nagy, de remélhetőleg majd az oroszok megmutatják az irányt nekik ... link
"A Horvát Munkásszakszervezetek szerint a kiszervezés munkahelyek elvesztéséhez és beláthatatlan károkhoz vezethet a horvát olajipari vállalatban. A szakszervezetek ellenzik a Mol terveit, amely a sziszaki (Sziszek) és a rijekai (Fiume) finomítók bezárására irányul. Ez további romboláshoz vezet, a munkások pedig munka nélkül maradnak, idézi a szakszervezeti vezetőket a HRT."
"Az INA benzinkutas alkalmazottjai jelentősen többet keresnek, mint a Tifon-, Petrol-, Lukoil- vagy OMV-kutaknál dolgozók: míg az INA-sok fizetése legkevesebb havi nettó 5000 kuna (mintegy 200 ezer forint), addig a többieknél havi 3500 kuna (mintegy 140 ezer forint) már jó fizetésnek számít. Az éjszakai, ünnepnapi és egyéb pótlékokkal együtt a forgalmasabb INA-kutak dolgozói akár havi nettó 9000 kunát (360 ezer forintot) is megkereshetnek"
"Magyar sajátosságnak vélem, hogy itthon a jóhír szinte senkit nem érdekel."
"Itt az OTP, ez az honlap temeti, erre emelkedik"
ezen elmosolyogtam, sok meglepi lesz még számodra...
Január elején rengeteg új pozitív hírre vártunk, aztán egy sem látott napvilágot.
Hernádi felmentése, INA eladás, Északi kutatás érdemi eredmény.
Jövőhétre megint torlódva várjuk a gyorsjelentést (hála azt nem tudják halogatni), oroszok álláspontját az eladás ügyében.
Egyébként minden elismerésem a 20 éves pályafutásod miatt. Én fél éve kezdtem el, és jelenleg a Mol-ban ülök szűk ezressel fentebbről.
Magyar sajátosságnak vélem, hogy itthon a jóhír szinte senkit nem érdekel. Mindenki spekulálni szeretne, és hiszi, hogy ért hozzá.
Itt az OTP, ez az honlap temeti, erre emelkedik...
Totál érdektelen!Kiváncsi leszek milyen árszinten kezdik el komolyabban zsákolni!Bár ugye ilyenkor is veszi valaki!lassan 20 éve vannak részvényeim,de ilyet még nem láttam,hogy a legjobb hangulatú évbe(nemzetközi)így essen egy Mol!Tavaly januárba 19000 volt!Szinte hihetetlen!
Totál érdektelen!Kiváncsi leszek milyen árszinten kezdik el komolyabban zsákolni!Bár ugye ilyenkor is veszi valaki!lassan 20 éve vannak részvényeim,de ilyet még nem láttam,hogy a legjobb hangulatú évbe(nemzetközi)így essen egy Mol!Tavaly januárba 19000 volt!Szinte hihetetlen!
Heti:
Egy Elliott ciklus. Véget ért a negyedik hullám, az ötödik hullám nagy erővel, ltáványosan elindult 11000-11500 környékére eshet.
Az elmúlt időszakban az INA sztori megítélése jelentős változáson esett át. Míg korábban az INA elvesztését a befektetők egyöntetűen negatívan ítélték meg, mostanára ez kezd átfordulni pozitív megítélésre. A chart azt mondja, hogy ez a pozitív irányú változás csak illúzió volt.
Van egy erzesem, hogy meg valasztasok elott eladjak az INA-t , aztan egy reszet el is lopjak, lehet ezt kezdi a piac arazni azontul, hogy nagyon csunya a grafikonja is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.