"A nehézségek ellenére Áldott Zoltán szerint sikerült növelniük a vállalat belső hatékonyságát, még biztonságosabbá tették az üzemi működést, és a jövőbeli hosszú távú befeketedésekre koncentráltak."
Ha az INA-t eladják akkor gondolom Ez az Áldott ember is repül a cégtől ?
A szavaiból én nem ezt veszem ki.Lehet megmarad a cég.
Rábasznak a veteránok,nem lesz osztalék!:)
Meg irányítási jog se!A Mol is nagy játékos azért!:)
Majd kiosztják az Ina eltüntetett osztalékát nekünk remélem!:)
Meg a gáz pert is megnyerik,hogy nem lett leválasztva!így is kell!:)
Horvát adóhatósági vizsgálat is indulhat az INA ellen link
"A lap szerint a könyvelési mesterkedés, és a veszteségek kimutatása azt szolgálja, hogy meggátolja az osztalék kifizetését. Ezzel Horvátország pár száz millió kuna tervezett bevételtől esik el, de nem folyik be az állami költségvetésbe az INA osztalék- és nyereségadója sem - állítja a lap."
A zsebek tömésre kerülnek, lévén, hogy az INA az ország legnagyobb kifizetőhelye ...
ha az eső trend kezdetétől nézzük akkor a csúcs 19055 és onnan bizony jó -29%-os hozam ...
az eső trendcsaatorna felső szára is már lényegében 15K alatt ...
boli szalagok megint szűkülésre fordultak, két duplaaljunk van már ez gyengíti rendesen a 13,5K-t, az esőtrendcsatolrna felső szárát meg se próbálja megközelíteni, már félúton elzárja az emelkedést a 21/50MA ..
meglátjuk ...
Heti:
Tavaly év eleje óta két erőteljes lefelé hullámmal esett. Ez megfeleltethető egy Elliott ciklus három hullámának. Továbbra is csak oldalazást látunk, így vélelmezhető, hogy ennek az Elliott-nak a negyedik hullámában vagyunk. Most, ezen a héten (!!!) érhet véget a negyedik hullám, az ötödik hullám indulását várhatjuk. Ha ebből letörik, akkor 11000-11500 környékére eshet.
Szép dolog a vállakról, támaszokról, ellenállásokról meg Fibo szintekről elmélkedni. Ez a dolog szerintem ennél sokkal egyszerűbb. Van ami bejön, van ami nem !
Egyébként meg az összes kravát "bekaphattya". Nekem már korában is volt tapasztalatom a balkáni genyóságukról, sajnos alábecsültem a MOL-ra lehetséges hatásukat.
RC-n ott van, hogy Záró aukció (CCALL) szakaszban 2590 db kötött, majd a Záró Ajánlati Könyv Kiegyensúlyozás(COBB) szakaszban még vettek a vételi oldalról(és persze eladtak) 1000 db-ot a lehetséges 1023 db-ból ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.