"Az OTP-vel kapcsolatban jelenleg nem látnak sok felhajtóerőt a szakértők, a rossz hitel állományt fűtő tényezők bár jobb irányba mozdultak, de érdemi változás nem várható ezen a fronton. A részvény a jelenlegi szintek körül maradhat Bánhalmi Gábor szerint. A MOL esetében az elemző jobb harmadik negyedévet vár, mint amit másodikban láthattunk, emiatt az árfolyamnak is több tere lehet felfelé. A gyógyszerpapírok esetében az Egisnél nagyobbak a lehetőségek a jelentős árazási diszkont miatt, miközben a Richterben inkább hosszabb távon van lehetőség a papírban"
bárcsak ilyenkor jönne egy nagy és csapna oda a kis buzi pöcs piti kisforgalmú magyar brókercsávóknak...aztán...csak h őket is bizonytalanítsa el végre valaki...
Vkinek legalább ötlete van rá,hogy ma vajon miért is kell 2,5%-ot esnünk,amikor végre éppen tegnap törtünk ki a 2 hete építgetett sávból?
Egyébként meg ennyit a bazi nagy TA értelméről.
Hétfőre persze jön majd a magyarázat a fals kitörésről,de azt meg senki sem mondja ki,hogy manapság a TA egy kalap szart sem ér,értelme egy nagy nulla!
szemetek ők csinálják kis forgalom mellett már 300-on venné vissza...csinálhatnánk mi is vele de kis tételben ezt nem érdemes...és kockázatos is mert mi van ha bejön váratlanul egy rossz hír...azt csinálnak amit akarnak...ez lett a bétből egy kaszinó
Amennyiben a sok hülyeségét követi, amit az elmúlt két hétben már megcsinált, most kiszór, aztán a semmiből visszateszi nullára...
Törölt felhasználó2012. 09. 28. 11:42
LEHET most meg azért esik, mert F*szomisztánban LEHET mégsem találtak a Mol területe mellett semmit. Az is LEHET, én tényleg BOLOND vagyok, hogy ebben a tetves sz*rban ücsorgok, persze fullon...nem lehet, BIZTOS...
annyira hittem a 19000-ben ma...azért káromkodom...bocsánat...de hogy 300ig leteszik...sok minden gondolatom van...látom hogy miben sántikálnak most is...csak annyira elbizonytalanították már az embert...most ha nem dobom el az 50db hét elején akkor szerintem az egészet eldobtam volna tegnap...ennnyin múlik...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.