ha februérra év alatt meglesz a kiszálló, akkor 21e 7-800-nál leszek ott, mintha bankba vágtam volna a zsetont, úgyhogy nem vagyok feldobva a gondolattól
Nem kevesen örülnének a 2 és fél hónapos fel teóriádnak :) Köztük nekem sem lenne ellenemre, úgyhogy hajrá!
Törölt felhasználó2012. 06. 01. 10:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
kétségtelenül elég idióta a kereskedése pár napja, de én inkább azt mondanám, hogy a reálisabb a tegnapi utolsó egy óra volt.
560-as tartja egyedül, ha elfogy a pénze, akkor a 15200 is csak szép emlék lesz.
a hetek óta tartó, ma is hír "esett az olaj" sem éppen a mol fundamentális híre, ehhez képest tegnap kifejezetten felülteljesített, és ma is, a longosoknak kívánom, hogy kitartson, de szerintem ez a kevésbé reális..
"mivel a május végi időpont és a portfólió több elemének értékesítése közötti időben a kockázatos eszközök árfolyama változni fog, és ha az állam legalább a május végi összeget látni akarja, akkor a pénztáraknak úgy kell a papírok értékesítését megoldaniuk, hogy abból ők jól jöjjenek ki, vagyis veszteségük május végéhez képest ne keletkezzen. Egyértelmű utalás nincs arra vonatkozóan, hogy mi történik, ha veszteséget szenved a pénztár idő közben, a javaslat indoklásából viszont az derül ki, hogy az állam ezt a kockázatot nem akarja felvállalni, ami azt jelentené, hogy a kockázatot a pénztárakra hárítják át"
ez nem rossz záró, mert ma el kellett adni a magánnyugdíj pakkokat gondolom tegnap adták molt ma az otp-t illetve alúlsúlyozás határideje is ma volt...persze 15000 mol...no komment...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.