Igen, elírás.. :-)
De azért mindenki érti, mire gondoltam.
Hát Pali... úgy látom, asszonykádnak is a régi cipőit kell hordani egy darabig..:-(((
Az égiek óvjanak meg minket attól, hogy adni kezdjék a ruszkiktól átvett csomagot (ugyanis már ezt is olvastam, hogy ha nem jönnek be Matolcsy számításai, akkor erre "támaszkodhatnak"). Szívesebben játszadozom azzal a gondolattal, hogy Matolcsy egy járókeretre támaszkodik...
Már belátta, hogy tévedett. Összességében nagyobbat bukott, mint amit nyert tehát nem érte meg. Most még próbálja magyarázni, de a számok magukért beszélnek. Én azt sajnálom, hogy 2006-ban nem ők nyertek, mert akkor 2010-től már egy normális országban élhettünk volna. A Fidesznek is meg kell előbb buknia és csak azután lesz ez az ország tényleg jó hely.
Törődjünk bele Fiúkák, hogy amíg Viktor kormányozza kishazánk szép lassan süllyedő hajóját, addig itt a tőzsdének meszeltek, reszeltek vagy ahogy tetszik.
Mert megmondta, illetve sugallta a nyugdíjpénztárak kapcsán, hogy milyen csúnya egy dolog ez... pfúj... mocskos kapitalista förmedvény...
Virág elvtárs méltán népszerű mondatát némiképp átfogalmazva: "Palikán elvtárs, hagyjuk a tőzsdézést a hanyatló nyugat ópiumának".
Eljött a MOL vétel ideje. Most már lehet bátran. Egyszer már le hülye gyerekeztek emiatt, de akkor is leírom még egyszer. Ha még bukunk is az árfolyamon az élet talán olcsóbbá válik, főleg az olajár és egyéb tényezők miatt. De fordítva is így van. Ha nyerünk, ahhoz sajnos drágább benzin jön és magas árak, tehát igazából nem is annyira jó. Vétel és mozi.
amennyiben rallynak nevezhetjük a tegnapi árfolyam esetleges visszadolgozását, akkor még akár az is lehet. meg 14k is. bármi, oda teszik, ahová akarják. amúgy mondta a vtu (vezénylő tábornok úr), hogy bármeddig tudunk ácsorogni a lábunkon imf nélkül, ki tudja, lehet, hogy fél óra múlva azt mondja, hogy mondjuk az energiahordozók különadójának a különadójából, azt beszoptuk, hipp-hopp. forradalomban nehéz jósolni
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.