Pedig közelítjük a tavalyi árfolyamokat, egyre vonzóbb értékeltségi szinteken lehet bevásárolni. Nem leszek rest folytatom szakaszosan a pozíciók felvételét (tudok bennük ülni akár egy évet is).
igen...én is néztem...de nem követem egist ezért nem merem piszkálni pedig pont a mélypontján néztem...záróban 450 ponttal több volt...én a molban látok továbbra is fantáziát...csak ugye várható volt h közben elromlik , elromolhat a hangulat amiknál is...
na megmaradt most 125 van és vétel eladás költségével együtt 18580-on nullás...én azért bizakodom egy 19000 körül még akár a héten is...
Törölt felhasználó2012. 04. 03. 16:46
Előzmény:
törölt hozzászólás
szia viborg egyetértek meg részben erossal is...de sztem itt már érdemes veszegetni hosszabb távra...megvan a 1000 18570-ről meg ma vettem 25db még 18070-en de ha felkötnék akkor ezt a 25 bedobnám ma napiban ha nem kötik fel akkor marad
..17700 a támasz...talán ott már fordulhat....én a béten semmit sem veszek egy darabig...még a nyeszer-ből is kiszortam am minden rv.-t....nem bízom már semmi jóban....
..megborítanák azt, ha lenne benne komoly vevő...a kicsiket tömik sajnos....
...már hetek óta ez megy...és közben egyre távolabb a 20k...
...de ez nagyrészben a kormányunknak köszönhetjük....külföldnek már nem vonzó a mol...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.