hát 170 pont hiányzik nekem is az 1000 pont minuszhoz...és akkor 125000 minuszban leszek annyi az idei pluszom bezzeg mikor az előző körben 18200 fordult nem vettem bele...de jó lesz ez sztem...érdekes amúgy ilyet még nem láttam h ennyire kis forgalommal korrekció nélkül esik...majd egy nap alatt megy ezer pontot...kérdés honnan indul majd...mindegy koncepciom megvan és ez a fontos...tudatosan vettem nem belekaptam...kitartás mindenkinek
700 körül érdemes kis mennyiséget venni, és 500 alá stoppot tenni. Ha 500 alá megy, akkor cumi, de ha megindul felfele, akkor minden happy.
Én is vettem ma, csak drágán 850-en.
Voltam egy rövid, 1,5 órás, portfóliós, ingyenes előadáson a múltkor. Nem volt nagy szám, de rosszabbra számítottam. Egy fiatal srác volt az előadó, aki végig fa poénokat nyomott amire senki nem reagált.
A végén azt mondja: "úgy látom nem vagytok vevők a szar poénjaimra"
Na erre mindenki szétröhögte magát! :D
Látok esélyt arra, hogy az IMF újra beárazódása előtt az EGIS-sel csapok egy fel kört és sikerül revansot vennem a remélhetőleg még óccó OTP-n. 4180-s árban szerintem a megállapodás benne volt, ebből ábrándították ki a befektetőket.
Törölt felhasználó2012. 04. 04. 15:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Amikor többen így jártunk, más volt a hangulat, nekem 4100-n két pénteki záróban nem adtak, utána azt hiszem szerdán sikerült "bevásárolnom". Közülünk Balunak volt szerencséje egyedül, a MOL mínusza semmiség a miénkhez képest.
Törölt felhasználó2012. 04. 04. 15:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Március 19-én volt 19.900-is, akkor én is majdnem elnyomtam, de hát ez a hülye pozitív gondolkodás, hogy ha eddig felment akkor ne adjam el bukóban...
Az OTP tovább ment lefelé, azt jól láttam, hogy nem fogja megtartani a 3800. A kitárazós, ha nem csak felfüggesztette a szórást, 16,000 hangulattól függően rövidtávon is benne van.
4110-n vett OTP-t dobtam 3800-n, az sem kellemes érzés volt.
Törölt felhasználó2012. 04. 04. 14:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem vagyok az a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" típus. Egy barátommal szoktunk bosszankodni, együtt vettünk MOL-t és EGIS-t. Egymás vállán sírjuk ki magunkat! :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.