Az oti-ban sok a beirás, itt a zárszakaszban attól még nem feltétlen nyerő, hogy nagyon alacsonyan akart pl. eladni. Ha nincs vele szemben megfelelő ajánlatpár. Az ötös könyvbe is eleinte látható "szélsőséges" eladási-vételi ajánlatokat nem azért teszik be, mert azt akarnák adni-venni meg is lepödnének a brokik. A nyerő és biztosan teljesülő ajánlat az aki eltalálja azt az árat ahová a legtöbb vételi és min ugyanannyi eladási ajánlat érkezett.
Ha ez téged megnyugtat,akkor hajrá,szajkózd csak tovább,hogy manipula.
De előtte ajánlom,olvasd át a bét honlapján a kereskedési szakaszokat,aztán az összes brokicég működési szabályzatát,és,ha marad még időd,akkor az alapok kereskedési szabályait is.Ha még mindig nem találtál semmi fogódzót,akkor a kelernél kérd ki a mai teljes kötéslistát,lehetőleg névre szólóan.
Én meg ,ha ráérek,megnézem,a múlt héten hányszor írtad be ugyanezt,mikor nagyjából minden nap felkötés volt.))
Hajrá!
Különben nem is kellene kereskedni lenne egy öt perces zárószakasz ott mindenki bepakolhatná az ajánlatait és mehetne a dolgára. De itt van egy kereskedési idő és egy manipulatív.
hát akkor elég sokat bukott rajt szegény...remélem nincs igazad:)nagyon reális verzió amúgy:)egész nap kis tételekkel veszi...minden fillérért megküzd...majd zárás előtt.... miközben éppen tervezgeti h majd huszon dobja...kap egy telefont h béla baszod hozd a pénzt mert leöntünk szurokkal...mire béla megijed és záróban dobja...ezért lett ma a mol...18795...ha bélát nem hívják a pénzért akkor pedig 19795 lett volna...ennyin múlik...pont ennyin...ja és nem is én vagyok ijedős hanem a béla...
Ezt számold át még egyszer!
De nincs ebben semmi manipula.Fent van a bét honlapján a záróár kiszámításának menete.Vki el akart nagyon adni,hát beállt jó mélyre a könyvbe.Ennyi,felesleges ezt túlragozni.
Az egy másik dolog,hogy én sem értek egyet ezzel a rendszerrel,mégsem mondom,hogy manipula,meg hol van a pszáf.
Egyébként felkötésnél írtad már be?))
20 lekötésre jut 2-3 felkötés, egyszer összeszámoltam egy hónap alatt csak a záróban való lekötésekkel 15%-al vitték le a Mol-t, még a felkötés volt 3-4alkalommal 0,5 v 1%!!!!!!
Az,hogy lekötöttek mindent?Abban mi a manipuláció?
Lett volna elég vevő a tetőn,akkor nem ez lett volna a záró.
Viszont nem emlékszem,hogy akkor is manipulációra hivatkoztál volna,amikor a végén felkötés volt.
Törölt felhasználó2012. 02. 16. 18:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ja, holnap széttépik az OTP-t. MOL-ra nem esküdnék meg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.