Egyszerűen nincs olyan ok, ami miatt 20 (19800) alá kellene menni. Olyan sincs, ami miatt 24 fölé kellene menni. De a kettő közt megtalálhatnánk már végre az átlagot!
20800 alatt kicsivel el kellet volna adni, és most, hogy beesett visszavenni.
Vagy innét fog felpattanni?
Tudaj fene ennél a papírusznál.
Remélem azért a 19800 at tiszteli.
dakna, ha hiszed, ha nem nekem is megfordult ez a fejemben, és lehet, hogy még komolyan is kell venni. ui. láttunk már ezt azt a moltól, pl. rekord eredményre több %-ot zuhant! A gyenge Q4-et már beárazták, jöhet a fellendülés!!!!
A hétfői kereskedés során a reggeli 56 dollár közeli szintről 54 dollárig szakadt vissza az amerikai könnyűolaj jegyzése, miután a piaci szereplők attól tartanak, hogy a stratégiai olajtartalékok a hideg időjárás ellenére tovább növekedtek az elmúlt héten. Tették ezt annak köszönhetően, hogy a finomítók a várakozások szerint alacsony kapacitáskihasználtság mellett működtek
Mindenesetre az egiskén azért nem buktam mert láva b* kodni fognak vele időben kiszortam.
Megvárom Q4 eredményét ha jólemlékszem feb12 ha utána se indul be, kiszórom minimális haszonnal.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.