2750.-....közel fél éve, hogy ezen a szinten ugrál le-fel néhány 10 forintot.Amíg a Hernádi-Orbán maffia létezik..ez nem fog változni! Érdemes a pénzt itt tartani?
Mivel nem ért hozzá, legalább olyat kérdez meg, aki ért hozzá. Majd látjuk mi lesz ebből. Valószínű semmi komoly, mert az a 20 Ft literenéként lóf*asz.
Talán a főnöknek el kellene mondani :a választás előtt is már hatalmas volt a baj a gazdaságban, de a kormány azért osztogatott keményen tovább , hogy a lakosság ne érezze a problémákat. Ezeken a dumákon besírok. Jelentést kér meg hasonlók..:) Elmentek ti a pi***ba komolyan..:)
Mekkora duma te jó ég. És hogyan gondolta kivitelezni hmmm? :)
Törölt felhasználó2023. 09. 26. 15:23
Olaj : 93 felett már...) . Miért nem borítja ??? ( maszatol és itt gyűjtöget ) Várom nagy szeretettel. Tessék csak adni de rendesen!!! . 930 milla eddig az egész nap. Vicc. Legalább a szép időt kihasználtam.
Ja, akkor ráadásul másik bank volt a tét. Azt miért nem idézted, hogy eladó a VeloBank? "A lengyel bankgaranciaalap, a BFG június 30-án indította el hivatalosan a VeloBank 100 százalékos részesedésének eladási folyamatát." Mert igy már nem lehet kamuhirezni? :D
Ott van az általad becsatolt cikk végén. :) "Az OTP-t egyébként közel 9 évvel ezelőtt is hírbe hozták egy lengyel pénzintézettel, 2014-ben is, mint most, a Puls Biznesu írta meg a hírt, ami szerint az OTP a lengyel FM Bank felvásárlása iránt érdeklődött."
Melyik cikk végén Balin? Megint itt járunk, hogy sarazzuk a hírforrást? Futruro sokkal kreatívabb, ez a tengerentúli Citibankos húzás zseniális volt Egyébként: "Lengyel lapértesülések szerint az OTP is versenyben van egy eladó lengyel bankért, a VeloBank megszerzéséért az Erste is küzd, tudta meg a Puls Biznesu." Akkor a lengyel lapok kamuznak, azt gondolod? https://www.portfolio.hu/bank/20230926/uj-piacra-lephet-be-lengyelorszagban-terjeszkedhet-az-otp-641873
Szerintem semmi köze az OTP mai mozgásának ehhez a hírhez. Többen leírták az elmúlt napokban, hogy TA alapon jöhet egy fel korrekció akár 13400-ig. Ettől még nem jött ki a magasabb szintú korrekcióból. Ráadásul a forgalom is gyérebb, mint az eső napokon. Az is ott van a cikk végén, hogy ez a "hírterjesztő" már hozta hasonló hírbe az OTP-t, amiből végül semmi nem lett. Csak azt jótékonyan lehagytad a végéről.
Nem OTP-s vélemény, hanem kormányzati infó. OTP-s véleményt itt Balin szokott megosztani, egyszer sem szóltál miatta. Ha bizonyítás, hol vannak a júliusi üzemanyag fogyasztási adatok?
Részemről befejeztem, nem kívánom a te módszereidet táplálni és szétverni a topikot. OTP-s véleményedet pedig ne ide írd meg. Én nem írtam 14% OTP eséskor sem, nem foglalkozom az OTP-vel, te viszont igen és ide jársz pocskondiázni Mol tulajokat. Hirdeted, hogy neked van igazad, mitől azt nem tudom, mert még semmit nem bizonyítottál Egyik néven sem, még egyszer írom, befejeztem. ( a mai Citi célárnak semmi köze a Mol oldalazásához vagy enyhe csökkenésének, kizárólag a kormányzati szövegelés az ok, ez az én véleményem. )
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.