Látod, óvatosan a kijelentéseiddel Gaben! Tuti ársapka lesz vészmadár. Erre nincs lehetősége a kormánynak, pont a korábbi ársapka bevezetése az egyik fő ok! Azt becsülöm, hogy közzé tetted.
nem tudom miért nem ordítják marci képébe, hogy moderálja a dollárt, ami júniusban 340 Ft volt, most meg 370....nem ez a domináns tényező ami a leginkább változott? Média?
Azért ez nem ennyire fekete és fehér. Akinek hitele van annak is adott egy csomó lehetőség. Később kiválthatja kedvezőbb feltételekkel bíró hitelre a mostani hitelét. Az önképzés lehetősége is adott, nem szükséges éhbérért ugyanannál a cégnél dolgozni. Bármennyire sem kedvelem a Fideszt és az irányt azért a saját sorsunkért elsődlegesen mi vagyunk a felelősök. Az adott egyén élethelyzeti problémáit nem lehet mindig áthárítani másra. Senki ne mondja hogy a fizetésből nem tudja megoldani az önképzést. Én is két szakmát végeztem el munka mellett és most is folyamatosan tanulok. Mára a főállásom mellé, ami a valóságban a mellékállásom, van egy vállalkozásom is, minden becsülettel számlázva. Aki akar, az tud boldogulni.
Ezt mondom nektek mióta?onnan lehet elvenni ahol van,ahol meg nincs oda adni kell!Csórókat is meg kell védeni,tudjanak farhátér lekocsizni a teszkóba!Akkora faszságokat csinál a kormány is évek óta,hogy az vicc!mezőgazdaságot,ipart,kinyirtak mindent!Az EU is egy rakás szar amúgy,ha esetleg valaki azt hiszi ott jobb a helyzet!Annyi lesz itt a csapat nagy részének az országba a soktizmilliós hitelen kivül semmije sincs már a többségnek!Látom itt nálunk is mik mennek,20ft-ja nincsen,60milcsi hitel,meg 250-300 nettó!A vállalkozók akik meg most hagynak abba majd mindent,van 4-500millioja a bankba,az meg fog élni 30évig,ha semmit se csinál,de akik nála dolgoznak azok 30-60milliós hitelesek mind!lesz itt cumi!
De most komolyan mi az az árak moderálása??? Nem is hallottam még ilyet!!!Itt van moderálás ha valaki olyat ir moderálják,azt várja a kormány hogy hu majd a Mol jópofiságból árat csökkent olyan jó fej ez a Herrnádi,biztos segít a kisembereken...de fasza gyerek...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.