Egyelőre, igen. De mint látjuk bármikor, bármit bejelenthetnek, attól függ milyen lábbal keltek fel. Sőt már a bejelentés bejelentésének a híre is jelentős bizonytalanságot generál. Egy maroknyi csoport, aki a tűzhöz közel van, pár órával, vagy 1 nappal tudja már, hogy mire lehet készülni, a "köz" meg követi, ha tudja, ha nem kési le. Úgyhogy majd, kiderül. Én egyelőre türelmesen várok, tartom magam ahhoz, amit a múlt héten a vételkor "beleláttam". Persze holnap egy új nap, új hírekkel, amit próbálok majd lereagálni ha kell.
Ugye a Ft gyengülés inflációt importál. Nos lehet hogy ez az egész ijesztgetés csak felelős keresési és rivaldába állításáról szólt. Bemondtak mindent - visszakoztak. Ha meglépték volna a bankadót vagy az ársapkát na azzal lett volna pánik minden fronton...most már mindenki tudja hogy a mol és az OTP a hibás, ha ez felmérése...kivéve matolcsy..
"miniszterelnök szerint nem fogadjuk el, hogy Brüsszelből döntsék el, mennyit fizessenek a rezsiért a magyar emberek" Ja, mert a 850000-fő minimál és bérminimumból tengődők, plusz a 2,5 milla nyugdíjas, mehetne három műszakban vissza dolgozni.
Az inflációletörés működik, készek újra a benzinárstopraAz infláció letörésére bevetett kormányzati intézkedések máködnek, elérhető az év végére egy számjegyű infláció – folytatta Orbáén, megjegyezve: ha az infláció jelentős részéért felelős üzemanyagáraknál be kell ismét avatkozni, a kormány meg fogja tenni. Balin hurrazon tovabb a Brent emelkedesnek
A teljes rezsi védelmet szüntetném meg ember és nem bizonyos fogyasztási szint felett. Pontosan azért torz az elszámolás, mert lehetetlen szerződéseket kötöttek, egy bizonyos fogyasztási értékig olcsó felette meg drágább a jelenlegi piaci árnál. Szociális alapon támogatnám a rászorulókat, minden más esetben piaci alapokon müködjön. Minden a piaci folyamatokba való kormányzati belenyúlás visszaüt és drágább végeredményt okoz. Szerintem csak a lényeget nem értetted. Igen olcsó vízdíjat sem lehet fenntartani. Ársapka rendszere minden szinten emelte az inflációt a 2022 -es választási 1000mrd osztogatásokkal egyetemben. Infláció pedig a nagyon magas elmúlt évi bázis okán csökken, de nagyon lassan. Amit te szeretnél az szocializmus, én tőkepiaci befektetőként nem szeretném viszont látni. A prosperáló cégektől elvenni a profitot és a költségvetés hiányait betömködni azért, hogy a jóléti társadalom látszatát fenntartsák???!!! soha,mert ez egyenlő a gazdasági vegetációval és még 20 év múlva is itt fogunk tartani.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.