Nekem is nagyon gyanús. A Q2 kiválthatott volna egy ehhez hasonló célárcsökkentési hullámot. Ahhoz képest azonban nagyon megkésett lenne! Ráadásul az elemzőházak sem hülyék. Tudják, hogy egyszeri tételek húzták le a 2. félévet, a H2 sokkal jobb lesz. 2024-re meg határozottan jók a várakozások. Mostantól 1 év, az ugye már bőven 2024 Q3 lesz. Nagyon érdekes volna, ha valaki komolyan gondolja, hogy 2024 Q3-ra 2500 lesz a MOL.
Totál fals célár, csak elég a Mol által meghatározott éves bevételt nézem. Nekem gyanús, hogy ez egy blöf, Raiffeisennél senki nem tud róla. Nem jött be a reptér,most célárral próbálkoznak.
"Célárcsökkentés érkezett a MOL részvényeire. A Raiffeisen 3 100 forintról 2 500 forintra csökkentette a MOL részvényeire vonatkozó 12 havi célárfolyamot, az ajánlást pedig tartósról eladásra rontotta." Forrás Equilor hírlevér
Gaben tőled semmi mást nem olvashatunk covid óta , unalmas vagy már. Gondolom én is unalmas leszek neked amikor azt írom: erre az elb....tt kormányra szavaztál örömködve!!!!
A globális folyamatokat nézd ne egy szűk szegmenst...A szauidak oroszok vágják az olajat mit gondolsz miért??? Az ára meg alig emelkedett....Lassul a globális növekedés...
Elfogyott a pénze az embereknek? Sok ismerősöm azt sem tudja, hogy mit vegyen.. lakást, telket, házat, autót, vagy eurot, dollárt.. Simán csak kivárás van. 160 kolléga tartozik hozzám, egy sem jött, hogy fizuemelést kér, mert elfogyott vagy elfogy a pénze.
1000% Még csak most jön a feketeleves,embereknek elfogyott a pénze,recesszió lesz a világban is,autóipar és építőipar padlón,nagy létszámleépítésre nem számítok ,mert nincs elég munkaerő,biztos vagyok benne a Q3 se lesz jó,drága a benya és drágább lesz hiába drága az olaj is a MOL most se megy pláne nem később...Szomorú ősznek nézünk elébe...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.