Pofám leszakad tényleg bakter , végén a magyar állam adja majd el végül ezt is orbán vejének.A lényeg persze az, hogy családban maradjon a síbolt vagyon.
Köszönjük Gyula!Én 2600 alatt vételre állok!De amit összeveszek azt már be is tartom osztiig!500ft-ot kiszedek /részvény,oszti+árfolyamemelkedés együtt minimum!de lehet 800-1000ft ot is,ha beindul a mandula úgy ahogy tervezem!
-Jó napot! Private Banking friss: --MOL napi: A 2656-os természetes szintre ült rá a
csökkenő trend alatt.
Ez a mozgás további lefele mutató mintát kezd
kialakítani.
A piros vastag vonalat érdemes követni, amely már
a 2813-as szintnél futhat. Amíg ez alatt van a long
oldali beszállás nem ajánlott.
Erősebb támasz a 2500 alatti zónában várja, ott
lehet érdemes vételt keresni, vagy majd a
trendvonal törése utáni visszatesztelésekben.
Ellenállások: 3125; 3438.
Támaszok: 2656; 2500; 2375.
Szorosan tekintve Csányi második ember a Molban!!!! Ó sem tudna szembe menni az orbáni akarattal. Bankot vezetni rugalmasabb lehetőség mint olajat az országba hozatni, feldolgozni. Minimum kötöttebb szakma. Nagyobb volumen a Mol, ebből fakadóan nagyobb politikai felületet képez, ha az aktuális kormány ezt ki akarja használni önös érdekei okán.
Ugyanazt gondoljuk. De hagy jelezzem, hogy Csányi pl. ugyanúgy egy óriás vállalatot visz, ugyanúgy próbálja Orbán szorongatni a tökeit, de Sanyi bácsi sokkal jobban teszi a dolgát. Hernádi és Csányi karizmájában és szerep betöltésében sztem egészen nagy különbség van. Nekem az a megérzésem, hogy egy Csányi a Mol élén sikresebben vinné a bizniszt, mint Hernádi. De ez csak fantazmagória.
Igen, csak most azt az időszakot éljük megint, mint általában vévé,és ez egy folyamatos trend lett kishazánkban, hogy a költségvetési lyukak betömése, amelyből valjuk meg öszintén van elég, mindig nagyobb prioritást élvez.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.