szerintem ezek a "racionális" érvelések most kevésbé számítanak... Ez most nem bal agyféltekés döntések amiket látunk, hanem érzelmi. Amíg nem jövünk ki ebből a lokális "omikron" hisztiből addig marad... A héten szerintem megszokjuk az "omikront" is ahogy a deltát is... Addig meg Moderna és Pfizer-en lehet kaszálni... ez most nekik jó...
Az a vicc, hogy tavaly ilyenkorhoz képest csinált +600 Ft vagyonnövekedést részvényenként, tehát a tavalyi 1800-hoz kell mérni a mostani árfolyamot. 1 éve 2000 körül volt, tehát a 600 Ft vagyonnövekményből csak 400 épült be az árfolyamba. Tavaly ilyenkor jobbak lettek volna a kilátások? Aligha. Több, mint 400 mrd Ft-tal nőtt a saját tőkéje. 0,7-es P/BVPS-en mozog, ami veszteséges, vagy a versenytársaknál jóval hatékonytlanabb, avagy növekedésre teljes mértékben képetelen cégenél szokott előfordulni.
Jó napot! Ma is kis reggeli minipánik volt. -V.G-A Mol jegyzésében is láthattunk egy éles pozitív korrekciót, mely
azonban a 2 550 forintos szint közelében megakadt, és onnan ismét esés
indult. Fontosabb támasz 2 400 forintnál található, letörése esetén a
200 napos mozgóátlag lehet tesztelhető, mely jelenleg 2 372 forintnál
húzódik, ezt követően pedig 2 300 forint közelében találjuk a következő
meghatározó szintet.
Egyetértek... A magas fogalom lehet pánik is... De szerintem most szerintem azért alacsony a fogalom, mert a még bátortalanok a befektetők. Ilyen árfolyamon nem akarnak eladni, a vevők meg még nem látják hol lesz az alja... A technikai elemzések szerintem most nem sokat érnek... Ez most nagyrészt pszichológia. Azért vagyok nyugodt mert az "omikron" nem akkor nagy gáz, mint ahogy előadják... Szóval szerintem jó belépési pont lehet ez a hét minden részvénynél.. Csak hol lesz az "alja"..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.