"Nem a legvalószínűbb szcenáriót vagy a legjobbat vázolják fel, hanem csakis a legrosszabbat." Gondolom az önérzetednek, az esne a legjobban, ha mindenki azt írná, hogy nem lesz baj. ez csak paraztatas. Vegyel csak. Közben meg végigulod a 3000-es moloddal az 1500-ig való esest. De te legalabb tudod hogy tobbet er! Igy is lehet. Meg lehet úgy is, hogy a legrosszabb forgatókönyvet is ismered, és ugy dontesz! Ha meg azt hiszed, hogy itt a forumon ha valaki beirja a legrosszabb forgatokonyvet, akkor az a rv arfolyamat erdemben és hoszzu tavon tudja befolyasolni, akkor kicsit sokat képzelsz bele ebbe a topikba! Vagy te az alapján adsz veszel amit itt noname nickek bekiabalnak?
Szia. Azt írják külföldi lapok hogy egy nem kezelt HIV fertőzöttnél alakult ki a mutáció. Nem sejtek jót. "RKI, Lauterbach und Merkel-Vertrauter in größter Sorge: „Nichts ist schlimmer“. Virologe: nincs rosszabb ha igaz.
Én BBC-t és Times-t olvastam, ott egyértelműen feltételes módban fogalmaznak. A magyar média szeret kijelenteni dolgokat. Maradjunk annyiban, hogy fingjuk sincs még, vizsgálni kell az új variánst. Én a deltát kaptam el 2 oltással és élek. Healthcare cégeknek ez megint egy jó hír, megy is fel az árfolyam.
de a nagy részük a 3. oltásért megy, gondolom oda nem kell megint regisztrálni. vagy igen? egyébként ha így van, és a bürokráciát akarják kikerülni, akkor csak engem igazolnak, már régóta azt mondom, hogy ha nem lenne ez a regisztrálós, időpontfoglalós baromság, akkor többen be lennének oltva.
"A delta variáns is olyan, amelyikben a tüskefehérjében van mutálódás, mégis jó volt rájuk az összes vakcina." Na pont ettol felnek. Hogy ez nem olyan, mint a tobbi!!
infláció legyözve . nekem doki megmondta lesz 4 . kör . legyártjak a következöt februártól lehet abból vételezni . inkább azt írják átjuthat ( feltételes mód)
"Csak az számít, hogy mennyire veszélyes ez a hullám, azaz mekkora ahalálozási ráta. Eddig fele akkora, mint az előző hullámban. Csak azért felesleges lezárni, hogy az oltottak ne fertőződjenek meg. Az tényleg full értelmetlen lenne." Látom nem érted a lényeget. Már bocs. Nem azért kell lezárni, meg korlátozni, hogy az oltottak ne fertozodjenek meg!! Lezárni azért kell, mert telitodnek a korhazak. Sajnos orvosbol nincs tobb. De ha kovidosbol egyre tobb van, akiket el kell latni, akkor azok akik mas betegseggel mennenek orvoshoz, esetleg korhazba, azok nem jutnak ellatashoz, mert mindenhol kovidosok (foleg oltatlanok) fexenek. Ha jon egy olyan mutans ami atlep az oltasokon, akkor mindenki ismet oltatlan lesz, akkor ezzel a hozzallassal (vedekezesi hajlandósag, es egyebek) nagyon csunya törtenet johet. Sokkal csunyabb mint volt az elso hullam vagy a masodik. Szerintem. Csak sajnos mint annak idejen is igazam lett coviddal kapcsolatban, ha ez a mutans ilyen akkor most is igazam lesz. Es ettol most megrettentem. Persze ha ez nem is olyan mutacio es jok az oltasok akkor semmi gaz!! Mindenki eldonti es ez alapjan ad vesz barmit is. Ez a forum (is) arra van hogy eszmet csereljunk okosodjunk. Abbol tanulunk. Abbol meg soha nem jott ki semmi jo ha ugyanazt mondja mindenki és csak azt olvas el amivel egyetért. A döntést mindenki ugyis maga hozza meg, mint ahogy az entert sem mas nyomja meg helyette!! Jó szelet!
Vonzó ez hogy csak oda kell menni semmi nem kell....vagy sokaknak nem megy a regisztráció és időpontfoglalás, meg majd mindig majd majd megcsinálom..... Vagy passz
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.