a mai napból azt az egy következtetést lehet levonni, hogy ha nincsenek külföldiek, unalmasabb a BÉT mint egy ...mondjatok valamit...török szappanopera. MOL sérülékeny, kétszer annyi rossz hír lehetőség van, mint jó. Illetve nem is tudom, mi lehetne jó hír. Nagyon osztom a meglátást, hogy rövidre érdemes játszani, a 2500 alatti vételeket, 2550 körül dobni. Hosszabb távon meg nagy a rizikó, csak aki nem nézi naponta meg nem kell a pénz 1-2 évig, mert nem tudni, mi lesz.
Szerintem sincs. Holnap se számítok semmire, USA kinyit, de rövidített napjuk lesz, szerintem nem lesznek nagy mozgások. Jövő héten mehet tovább a B hullám felfelé és 2600 magasságából indulhat lefelé, hogy befejezze végre a korrekciót. Nekem most ez a várakozásom, de bármi lehet. Összeségében én nem várom majd 2400 alá ha nem derül ki még valami disznóság. 2410 körül venni fogom, onnan nem látok lefelé túl nagy kockázatot.
Teljesen kiszámíthatatlan....mire vettèk múltkor mint állat...hogy most megint beessen 2,5k alá?? Bármi lehet....de inkább gyengének néz ki nekem.... Bukta a longom.ez van
köszi! holnap záróra mire számítasz? inkább lefelé induló lesz a kilátás a közeljövőben vagy oldalazgat? Gondolom a lezárás és a járványhelyzet miatt túl nagy emelkedés nincs benne. vagy mégis?
Semmit. USA zárva lesz ma, forgalom nulla. Kicsik adják-veszik, de inkább adják. Kritikus szinteknél vesznek egy-egy nagyobb pakkot, de inkább a lassú lecsorgás van. Szerintem a mai napba nem kell sokat belelátni, de igazából ha megnézed a könyvet akkor láthatod, hogy viszonylag kis adaggal bármeddig be lehetne önteni. (felfele is, ha valaki vesz 100k-t a végén akkor egész jó záró lehetne :D ).
2500-2510 nem fogta meg, kövi szint a 2460. hiába nincs forgalom, ennyi az ára. Forint kicsit erősödött, olaj flat. Érdemi változás nincs, a szlovák lezárás mint rossz hír van a piacon.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.