Azért néha nálad is elszakad a cérna, de igazad van alapvetően. Oldridernek még írtam aztán elég volt. Van akivel érdemes véleményt cserélni és van akivel egyáltalán nem. Szemünket nem kell becsukni. HuTi írta, hogy nem igazán olvassa a másik topikokat és én ezt egy megoldásnak látnám önvédelemből. Betartani nagyon nehéz olykor, de törekedni fogok arra, hogy a provokációkra ne reagáljak. Nagyon keveseknek sikerült eddig, ha belekerült egy ilyen jelenségbe. Már bocsánat, hogy megemlítelek, de HuTi az egyik leghiggadtabb topikos számomra-irigylem is érte - de még nála is elszakad a cérna. Pontosan ezért alakult ez a topik, hogy a provokációkat és negatív stílusú kritikákat elkerüljük. Út elején járunk, az irány jó, a topik gazda felelősen végzi munkáját, ennek a demokráciának is ki kell alakulnia. Sokan elmondhatták eddig is véleményüket és ezután is várjuk őket. Egy biztos , ebben a topikban szigorúbbak a házirend feltételek, mint egy topikgazda nélküli topikban. Elfogadom, hogy ez egyeseknek nem tetszik, ők meg fogadják el, hogy nekünk viszont ez az elvárásunk. Kaptunk és kapunk hideget/meleget bőven, másik topikban is kiderült van moderáció -igaz nem topikgazda hanem fórum szolgáltató által. Nos így van ez, teljes szabadság nem létezik, anonim módon sem.
Szerintem hamarabb visszapattan arra a szintre ahonnan leesett mint tavaly vagy előtte lévő években. Amerikában örülni fognak az utolsó kamatemelsének! Ami kb. 80%. De ha véletlen nem emelnének mert úgy látják elég volt akkor szétszednek mindent , az tuti. De lehet így is. Olajnagyhatalmak visszafogták kitermelést. Nem lesz annyi mint ami kellene a gazdaságnak. Ez meg fog jelentkezni MOL árfolyamában is.
Ezt olvastam pont nemrég! A kínaiak élénkítik a gazdaságukat! Amerikai részvénypiac kirobbanó formában. A legtöbb energia szakértő túlkeresletre számít. MOL kieste magát. Túladott. Szerintem benne van a pakliban, hogy ugyan ilyen elnyelő gyertya jelenik meg holnap MOL grafikonján. Nem hinném, hogy ilyen olajár emelkedés mellett és nagyon jó gazdasági hírek mentén a MOL meg csak majd esik tovább! Kizárt! Amúgy is szintnél van. Erős visszapattanást várok holnap vagy holnapután! Ez a véleményem!
Hm értem. Nekem nem okoz örömöt senki kitiltása, de vannak határok amit nem lehet átlépni. Az, hogy ezt a másik topikban -topik gazda nélkül eltűrték, lelkük rajta. Szép szóval sem lehetett velük beszélni. Úgy látszik az üzemeltető jogtulajdonosnak ez már sok volt.
MOL tulajok normálisan