Én anno 2011-ben beragadtam otp-be, mikor bejelentették a végtörlesztést. Nem adtam el 10% bukóban a pozim, mondjuk az nem certi volt, hanem sima részvény. Az elemzők elemeztek, hogy ennyi-annyi a hatás, de a részvény sokkal többet esett, kb 50$-ot, emlékszem 2800 volt az alja akkor otp-nek egy pénteki napon, úgy menekültem meg, hogy azt elkaptam, és ráhigítottam, 3800-on el is adtam az egészet nullában.
2017 Richter, Esmya-t elkaszálták, elemzők szerint semmi pánik 600ft lesz a negatív eredményhatás. Esett 2600 forintot. Ott is sikerült legalább az alját elkapni 4800-on vettem, de azért meleg volt a pite, mert 4500 alá is leszúrt, majdnem kiütötötték a certimet.
Nem tudom meddig esik a mol, de hogy jóval többet és hosszabban, mint amit az elemzők elemeznek abban biztos vagyok.
Nagyon sajnálom tényleg. Aki tartja, készüljön fel majd a higításra.
2017 Richter, Esmya-t elkaszálták, elemzők szerint semmi pánik 600ft lesz a negatív eredményhatás. Esett 2600 forintot. Ott is sikerült legalább az alját elkapni 4800-on vettem, de azért meleg volt a pite, mert 4500 alá is leszúrt, majdnem kiütötötték a certimet.
Nem tudom meddig esik a mol, de hogy jóval többet és hosszabban, mint amit az elemzők elemeznek abban biztos vagyok.
Nagyon sajnálom tényleg. Aki tartja, készüljön fel majd a higításra.
MOL tulajok normálisan