vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Várjuk meg ezt a hetet Viktorunk milyen tárgyalásokat/bejelentéseket tervez, ez még mozgathatja akár felfelé is az árfolyamot. Én még rövid távon el tudom képzelni hogy a 2760 környékére visszakorrigál, utána pedig bármi lehet….
Sokat dolgoztál vele. Nagyon igényes elemzés. De az a jó, hogy a chart rajtolás is szubjektív műfaj. Én vonalaim fogalmazzunk úgy kicsit lejjebb mutatnak. Mindenesetre a tied is egy nézőpont:)
Alapvetoen nem. Nem is szamitana gyakorlatban. De mivel en hangsulyozom allandoan a 650-et en ezt fontos tamasznak tartom es alola pont nem tudtam meg venni. Szoval inkabb erzelmi alapon akarnek ott venni. De ma se sikerult se ott se felette vegul :( :)
Igazad van. Csak a tobbseg szapulja mostanaban es temetik, minden mas papir meg isten kiraly kategoria, a legjobb befektetes - nem figyelembe veve hogy elotte hany evih volt nulla vagy minusz. En is latom a jelent, sot van elkepzelesem a kozeljovorol. De esetedben valoban lehetett volna maskepp reagalnom ebben igazad van. A tobbi papirt azert hoztam fel, mert ezeken latszik a tozsde jellege: mi most beragadtunk de majd fordulunk.
MOL-ról beszélünk és MOL gyenge ekkora bullban, ellentétesen mozog, vagy inkább oldalaz most már szűk sávban.Ennyi ténymegállapítás történt, de ha szerinted nem gyenge én elfogadom, szerintem az. Felesleges ebbe a többi papír mozgását belemagyarázni. Majd megfordul egyszer valahol valamikor nyilván.
Nem értem miert visz barkit is elore az ilyen jellegu hozzaszolas. Ha a teljes kepet nezed, a molnal leesett az osztalek, kapott egy uj adot, mellette meg tombol kb az osszes papir. Abban a tudatban vagy hogy ha bux emelkedik akkor minden emelkedik? Szerintem az otp is megjarta a hadak utjat vagy sose esett 19rol 8 ala?. Az opus is most lett ujra felkapott - 18tol kb 23ig esett, az 5 ev minusz. Ember - ezek figyelembe veszed? Szoval lehet becsmerelni a molt de kerlek ezt annak tudataban hogy figyelembe veszed a tobbi papir multjat.
A MOL osztalékpapír. Sokan többet vízionálnak bele..... több éve mozog ezekben a sávokban, ez a szitu a legkevésbé sem meglepő. Nemulassról is halál felesleges bárkinek karattyolnia, meg 4król.... jövőre megint lesz 3k. Valamikor.
Szegény MOL az osztalék óta teljesen hitehagyottan hánykolódik, nem kell senkinek. Azért elég meglepő ezt látni az eredménytermelő képesség fényében vagy a BUX ATH fényében. Többi papírt nem érdekli semmi, csak fel van, MOL egyedüli életképtelen és ha elromlik a hangulat BUX-ban akkor lesz még csak nemulass.
MOL topik