vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
-Jó napot! Megtörtént a letörés.-Private Banking friss:-MOL napi: Még mindig az eladók uralják a papír piacát. Az osztalákfizetés után még mindig nem látni olyan áralakulási mintát, ami vételi helyzetre utalna. A piros vastag vonalat érdemes követni. Amíg ez él, addig a vételi oldallal kivárni érdemes. Erősebb támasz a 2500 alatti zónában várja, ott lehet érdemes vételt keresni. Ellenállások: 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375.-
Ebben igazad van, a baj csak az hogy én pl 2460-nál vettem mikor egyre többen mondogatták hogy extra osztalék lesz. Mikor kijött a pontos szám 2700 környékén jártunk, vagyis a rally már 2500 körül elkezdődött…
Max még 2 napig. A gyorsjelentést árazzák de nem tud olyan jelentés kijönni ami után ne esne a papír…. A MOL-nál most a “rossz” első félévet látjuk ami az extraprofit adó miatt lett rossz…Év végére korrigálhatnák az árfolyam, tavaly az OTP-nélkül is ugyanez volt (2022 augusztusban 1700ft-t esett az árfolyam mert akkor jött ki az extraprofit adó befizetés). Év végére visszatért az OTP a kiindulási színt fölé. Erre számítok a MOL esetében is. Meglátjuk… De ez megint funda….nem írok többet mert ki kapok farkasfu-től! :-)
MOL topik