vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Szerintem már lett volna ok lenyomni jobban. Otp opus any ricsi mtel stb mind olyat ment amiben lehetett/lehet penzt keresni. Aki akarta forgatni a molban lrvo penzet, aki akart kivenni belole az mar megtette. Szerintem jelenleg tobbsegben azok vannak akiknek nem eri meg eladni. Es szerintem minel regebb ota tart ez a hype a tobbi papirba annal jobban lesz kockazatos beszallni. Legalabbis en igy gondolom. Orokke nem emelkedhetnek. Persze ez csak sajat velemeny. Szoval en azt mondom 2600 ala nem megyunk.
Kisbefektetők fele beszáll a támasznál, nagy eladó nincs... Shortot nem mernek nyitni,csak a fura,hogy 3-szorra vagyunk ennél a támasznál a 2-hétben, leverés gyanús lesz.
En a legnagyobb mol drukkerek kozul valo vagyok de van az a felelmem a jelenlegi helyzetben hogy ahhoz hogy atlepjuk a 720-at ahhoz a tobbi papirnal latni kellene az emelkedes veget. De most ne legyen igazam es induljunk neki!!!!!
A 2650-ünk tovabbra is tartja magát. Én azt gondolom egyre inkább hogy ettől sokkal lentebb ha nem jon valami varatlan nem megyunk mar. Ebben persze benne van hogy igy kimaradhat az a szint ahol sokan varjak a beszallast. Na majd latjuk, de a lenyeg h tartjuk magunkat
MOL topik