vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
az elemzők bénák, a grafikonok bugyuták - kivéve, ha felfele irányt mutatnak, mert akkor nem azok ,)) az eddigi olajszektor jelentések nem túl fényesek, szóval kivárás lesz a jelentésig. aztán majd eldől az irány. naposon nézve szerintem 50 és 100-as mozgó fele tartunk...
Ma sajnos mindenhol esés várható, én tegnap Richterből szálltam ki, figyelem a MOL beszállót is. (Korábban MOL-om volt, Richter osztivágás után nem sokkal szálltam be oda, a kettőből annyi jött össze, mintha ülök a seggemen a MOL-ban... :D ) Megvárom a Q2 jelentéseket, főleg az USA mizéria után jobb talán most pozi nélkül.
Forgalom 148 milla de nem bír menni... 2774 / 2778 NAPI min 2770 USA-DAX csúnya lehet a mai nap .... És akkor még a jelentés is jön hamarosan....( minden cikk megírva már gondolom 😂🤣😂). CUNAMI a hírek vonzatában..
Majdnem elfelejtettem amit kértél! Ma kellett volna áttörni az ellenállást, de már sikerült előtte! Innen még lefordulhat baj" nélkül. Nagy változás nincs a célokat illetően, egy új rövid célár lett a régi alatt, egyre jobban erősítve a piros madarat! Ennek az alsó célja jelenleg a kék B" szintje, de még képlékeny és nem szinteztem be a támaszt! A csökkenő trendnek, úgy néz ki, hogy lőttek egy időre! Talán itt egy kis korr beleférne, de a funda ....! hmm EUR/HUF Ihttps://ibb.co/6yjkZg6
MOL topik