vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Figyi Balin, tényleg semmi bajom veled, a Te nézőpontod is egy a sok közül, magam részéről elolvasom amit írsz. De ha igazán érdekel félévente 1x, átmegyek a másik csoportokba, ahol 2 percenként felbeszéled a papírt. Már csak ezt a topickot olvasom, pont azért, mert napi 4-8 bejegyzés pont elég egy papírról, ami nem elfogult semmilyen irányba. A többiek nem tudom hogy vannak vele, de ÉN kérlek, hogy ezt a topikot ne trollkodd szét magyarázkodással.
Te mindig eltereled a témát! Nem vitattam a MOL profitját, majd leközlik! Csupán arról beszéltem" , hogy te rendszerint tévedhetetlenül állítasz dolgokat, letámadva aki a MOL-t nem úgy látja! Csak az a tuti, amit te mondasz! Ezért gondoltam, hogy beszúrhatnád a mondatba, hogy talán, esetleg, valószínű, vagy én úgy gondolom, stb! Én úgy gondolom, hogy kevesebb támadás érné személyedet, egy másfajta kommunikációval! Csak tipp volt és ez se tuti:)) A másik topicba inkább nem olvasok bele, mert amikor egyfolytában esik és semmi tutid nem jött be, akkor jössz avval, hogy a shortosoktól gyűjtik be éppen, stb..! Amikor ez se lett tuti, akkor meg a MOL a legjobb, mert evvel foglalkoznak legtöbben a fórumon! Na ettől agyf@szt lehet kapni már! Szóval inkább mást olvasok! Lehetőleg...:))
Leírtam a magyarázatom a másik topicban, ha érdekel elolvashatod. Nem azt állítom, hogy a MOL profitja márpedig nem csökkenhet. Az, hogy az OMV-hez hasonlóan az 1/3 legyen, azt viszont határozottan, biztosan ki merem jelenteni, hogy kamu. Figyelem a MOL működését folyamatosan, szóval igen, kizártnak tartom. A tavalyi negatív hatások most idén pozitívan hatnak, azokhoz a versenytársakhoz képest, akiknél azok a negatív hatások nem jelentkeztek, amik a MOL-t súlytották.
Na ez az, ami a MOL-al egészen biztosan nem fog megtörténni. :) Mivel a csúcsot lefölözték, ezért végül csak kis mértékben haladta meg a tavalyi eredményt a 2021-es. Így is rekord lett persze, de nem akkora, mint amekkora lehetett volna!
Szvsz szegény Dermedvének, egy hete már nem állnak jól a csillagok se és aki arra jár az még bele is rúgott, így várom és nézem az alját.... Legyen ismét igazad :) + + +
Hosszú távon nagy baj nincs ( türelem kell nem kevés), a MOL egy büdös nagy oldalazgató papír, majd 15 éve kb. 1500-3500 közt mozog, az inflának az árban itt nyoma sincs! Én az elkövetkező 1 évben adnék neki egy esélyt, hátha ki tud törni felfelé.
Szia. Lehet a jelentésig itt eljátszadoznak...Majd a gyenge számokat esetleg felhasználva belerugnak egy nagyot. Hivatkozva a rekord év után mekkora visszaesés az egész egy kalap ****t sem ér..:)
Esős napnak nézünk ma is elébe, vevő szinte semmi, eladó viszont van bőven a könyv szerint, az OTP is esik, de ott lealább mint két oldal szinte üres )-:
MOL topik