vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Az Északi-Áramlat felrobbantása Ukrán nyomokra utal. Németország erre közölte a továbbiakban csökkentik az Ukrajnának küldött segítséget. Szerintem az Ukránok a Barátság vezetékre úgy vigyáznak mint a hímes tojásra. Persze egy szabotázs vagy partizán akció benne van a képben!
El vagyok havazva!!!! Jó lenne már napközben is itt lenni, de elvállaltam pár melót, azt pedig illik megcsinálni. A jövő héten már talán itt esz a rosseb! :) (mindenki örömére)
Úgyse hiszi senki el magának Hogy amit lát az tényleg van Ha nem várja, hogy a valódi látványt Jelzõ kürtszó felharsan Szól a kürt, ellibben a függöny Amit most látsz az tényleg van Kár, hogy mikor körbenéznél A szélben a mécsesed ellobban És támad akkor olyan sötét Amiben az élõk kezét többet nem találod És ami elér azt ütöd-vágod
A 19% pmáp mámorból jövőre kiszállóknak készítik elő a mol árfolyamot :))) csak így tovább jövő tavaszig. Havi macd eladási jelet fog adni. Annak előbb- utóbb rotty a vége, a több évtizedes népi megfigyelések szerint 😉 19%pmáp lejáratot megvárhatná. Persze, ha beverik 1600ra a mollikát, dönteni kell.
Egy jó cég, szépen adják, egyre szebb. A MOL-lal nagyon jól lehet keresni. Valahol lent 2200 alatt (értsd 1600-2200 között) meg kell venni és tartani, majd 2900-3100 között eladni. Öreg, türelmes rókáknak való.
2600 "Az Erste elemzője Felhalmozásról Csökkentésre minősítette le a Molt, a célárat pedig a korábbi 3450 forintról 2600 forintra csökkentette - olvasható az Erste Marketen."
MOL topik