maga ebböl nem ért semmit,ahogy én látom,nyitva van a szemem és fülem mindent hallok és látok,látom az embereket kicsodák,a tudás nem az enyém de a tudásbol látom
INDENKI TUDJA ITT A TENDNCIA FELFELÉ ,VISSZATESZTEKKEL, ILYEN KERESKEDÉSI MODDAL JAN13 IG ,PEDIG ÖRÜLETES DOLGOKKAL LÁSD 9-15.29-20.,ÉS A KISEBBEK,LESZNEK ILYENEK BÖVEN SÖT LEHET AKÁR 30 ROL 80 IS AZTÁN VISSZA 50 IG ,ÉS ASZOKÁSOS ,KONZUM ÉS OPIMUSZOS ,KÁROGÁSOK,EZ JANUÁR 13 IG TUTI LESZ.MÉG AZ IS LEHET KERESKEDÉSI SZÜNNAPOK VAGY HETEK IS LESZNEK A NAGY ÁRELMOZDULÁSOK MIATT IS .UGYHOGY PUSSZANTÁS AKI BEJUTOTT A KISÉRTET KASTÉLY HULLÁMVASUTI KASZINOJÁBAN. 17:06 | 10 milliárdos, aki egy csapásra elvesztette minden pénzét
én nem kérdezem ,mert ismerem a miértet,halottam rola, viszont sokan ugy távoznak a tulvilágra bután ,hogy fogalmuk nem volt,és mikor elpusztulnak mint egy állat azt sem tudják miért.mindenki szabad akaratábol ,utoljára eldönti ,megdöglik,vagy örökké él,csak ez a két lehetöség maradt az emberiségnek,ki mint vet ugyarat
MIÉRT VAN AZ EMBER A FÖLDÖN ?