igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
A Budapesti Nyomozó Ügyészség a Biszku Béla ellen indult bűnügyben háborús bűntett és más bűncselekmény miatt a mai napon vádiratot nyújtott be a Fővárosi Törvényszékhez.
Amúgy, ha nem ez lenne (mármint ostobaság és gyűlölködés), akkor tök mindegy mi lenne az eredmény, nem kéne attól tartani, hogy az egyik a földbe akarja döngölni a másikat. :(
Figyelj csak fideszes, ez nem focimeccs, ahol fügét kell mutatni a másiknak, mert az mást gondol, vagy másnak szurkol. Tudod ez a ti bajotok. Azt hiszitek, hogy ezzel minden el van intézve, azonban ha jobban belegondolsz, akkor igazából nem nagyon történt semmi. Egy önkormányzati képviselő választás volt egy olyan településen, ahol olyan fideszesek laknak többségeben (direkt nem akartam jelzőt írni, pedig lett volna) és ahol a másik kettő szavazókörben az ellenzék jelöltje nyert.
De még ez sem igazán a lényeg. A lényeg az, hogy ebben a fideszes városban is már látják, hogy nem igazán jó irányba mennek a dolgok.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.