igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Tomajmonostora fideszes polgármestere mellett Budai Gyula unokaöccsének apósa is jól járt. A vidékfejlesztési államtitkár szerint a Ptk. kimondja, hogy kapcsolatuk nem rokoni.
Egyértelmű a csalás. Nem is kérdés. A népnyomorítóktól csak ennyire telik. Szerencsétlen embereket fillérekért le lehetett kenyerezni. Az ország nem él túl még egy fidesz rezsimet az tuti. Mindenképp el kell küldeni őket 2014-ben.
Egyébként a szavazás feltétele a minimum 8 általános lenne szerintem. Illetve a szavazatokat, Magyaroszságra befizetett SZJA-val kellene súlyozni. Csak az döntsön aki a pénzt is adja.
A mai cigány körzetben győzött a Fidesz, a többiben kikapott vagy szoros eredmény született múltkor. Ez is sokat elmond.. nyilván Orsósban látták a kisebbségiek a megváltót. Meg is értem h rá szavaztak. Összenő aminek össze kell:)
"A helyi bizottság a másik vasárnapi határozata a Fidesz október 11-én közzétett közleményét találta jogsértőnek. A párt egy valótlan tartalmú, valamint egy olyan állítást tett, amely a jelölőszervezetek rossz hírét keltheti, ezáltal jelöltjük esélyeit csökkentheti. A testület felszólította a Fideszt és Zsigó Róbert polgármestert, hogy haladéktalanul tegye meg a lépéseket a megjelölt linken található sajtóközlemény eltávolítása érdekében. Az „Erőszak, rasszizmus, hazugság a baloldali kampányban” című sajtóközleményben a következő mondat szerepelt: amióta „a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség amióta betette a lábát Bajára, azóta a várost ellepte az erőszak, a rasszizmus és a hazugság”."
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.