igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Az a gond, hogy engem ezek a kérdések nem érdekelnek!!!
Nem érzem azt, hogy a sorosmat az döntené el, hogy mit válaszolok az ilyen kérdésekre.
Igaz, azt elég nagy bajnak érzem, hogy felmerülnek ilyen kérdések, de azt gondolom, hogy az emberek döntő többségének (és ez a lakosság kb 99%-a), nem kéne ilyen kérdésekkel foglalkoznia.
Én már leírtam korábban, hogy szerintem mi lehetne az, ami a mostani mocsokból kizökkenthetné a közéletet, vagy, ha nem is, de én már jobban érezném magam. Ez pedig az, ha egy minimális tiszteletet látnék egymás iránt. És ez kezdődhetne azzal, hogy nem nézik hülyének a másikat és nem az a jani, aki több embert tud megtéveszteni.
Nézz már rá a nickjére. Kampányol. Karaja nevű új nick szintén. Ilyenekkel teljesen felesleges vitázni egy gazdasági fórumon. Tele van velük a netes kommentvilág (jobbos, balos egyaránt).
A szövegben semmi sincs elrejtve, az utolsó betűig minden látszik. El lehet olvasni, meg lehet érteni, ha nem teljesen értesz valamit, megkérdezed és válaszolok.
"Személyiség fejlesztésről" nem beszélek.
Onnan indultunk, hogy nincsenek garanciák és nem is lehet tenni semmit.
Erre vonatkoznak a kérdéseim és úgy vélem, ha te is meg minden választó elgondolkodna rajtuk, akkor előrébb juthatnánk.
Te tudnál válaszolni a kérdésekre?
Ezt írod:
"Miféle garanciák lehetnek a választók kezében???
Nincs ilyen garancia."
Nincs.
Most nincs.
Most még nincs.
Most még sajnos nincs.
Egyébként szerinted jó lenne, ha lenne?
Hasznos lenne a választók számára?
Jobban érvényesülhetnének az érdekeik, mint eddig?
Mitől tudna javulni az érdekérvényesítésük?
Mi kellene hozzá?
"Csak azt gondolom, hogy ez megvalósíthatatlan." - írod.
Megvalósíthatatlan?
Fizikailag megvalósíthatatlan?
vagy nem tudjuk megvalósítani?
Nem tudjuk, mert már kivétel nélkül az összes létezhető lehetőséget kitaláltuk, megpróbáltuk és nem sikerült?
vagy mégsem mindet próbáltuk ki?
vagy még egyet sem próbáltunk ki?
vagy még ki sem találtuk az összes lehetőséget?
vagy még egyet sem találtunk ki?
vagy még nem is gondolkodtunk rajta?
vagy nem is akarunk gondolkodni rajta?
vagy igazából nem is akarunk változtatni a sorsunkon?
- mert hát ugye "nem lehet!"
"Mi keresnivalója van a babócsai földeken két budapesti egyetemistának, vagy egy kaposvári Sefag-alkalmazottnak? Mennyivel van náluk jobb kezekben ez a föld, mint azoknál a helyi gazdáknál, akik egész életüket földműveléssel töltötték, s megfelelő szakértelmük, gépparkjuk van a gazdálkodáshoz? Az állami tulajdonú – az NFA, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park – vagyonkezelésébe tartozó földek hasznosítására kiírt pályázat eredményhirdetése óta leginkább ez a kérdés foglalkoztatja a babócsai és bolhói gazdák többségét." link
Néhány nap múlva, majd ne lepődj meg nagyon, ha az eligazításon azt mondják, hogy ezzel a Dopeman dumával le kell állni, mert nagyon kajálja a nép a Dopeman szövegét...stb...stb...
Ez a szar a szakmádban, látod, nem lehet saját véleményed.
"Ne erőlködj már annyit,ezen a dolgon.
Az emberek túlnyomó többségét /közvéleményt/ NEM izgatja egy cseppet sem ez a dolog,kivéve persze az érintetteket.
Sokkal többet lehet hallani/tv műsorok,sajtó,net,buszon,utcán stb,a szobordöntő hülyeségen(otrombaságon)amitől már a Bajnai is elhatárolódik /Karácsony Gergő/ és az emberek túlnyomó többsége.
Persze vannak kivételek mint itt is egy-két fazon meg a Szanyi-kapitány ,de tudjuk alpári viselkedésű emberek voltak,s lesznek.
Várjátok ki a bajai választás végét is,ne örüljetek előre.
Sokan a novemberi újabb rezsivágást várják és nem a bajai ügyet,hiába akarják egyesek ezt felfújni, ráadásul ezzel a szobor üggyel teljesen elterelték a figyelmet.
/hiába, a primitívek nem tudnak előre gondolkodni,csak a balhé számít/ "
Szívemből szól a kolléga!
Ezeknek /pénzzabáló és népi agyagedény/majd üzenek Baja után!
Az MTV Este című műsorának pénteki adásából megtudhattuk, hogy az angolok reszketve várják a telet, másfélmillió gyerek éhezik a rezsiköltség miatt és legszívesebben Orbánt most azonnal miniszterelnökként a szigetországba importálnák. 1984 szintű agymosás az M1-en."
És most olvastam egy törzsről az indonéz szigetvilágban.. na az ottani törzsfőnök is a rezsicsökkentést fontolgatja, mert hallott Orbán hősi harcáról a karvalytőke ellen.
Látod.. ez is csak a félelmedet igazolja, hogy ilyen külső megerősítésekre van szükséged. Ezért fél Orbán is Bajnaitól. Mert neki nem kell ilyen külső megerősítés.
Hááát, ezen kívül mi van még elrejtve ott a szövegben???
Néha nem világos, hogy személyiség fejlesztésről beszélsz úgy általában, vagy arról, hogy mi lenne jó a politikai életben.
Mondjuk, hogy jövő áprilisig mit is kéne tenni.
Törölt felhasználó2013. 10. 01. 10:30
"Orbántól tanult a brit munkáspárt vezetője - 09:54
Elismerte a brit munkáspárt vezetőjének tanácsadója az Alapblognak adott interjújában, hogy Ed Miliband szinte bizonyosan ismeri és tényleg merített is a Fidesz rezsicsökkentési javaslatából. Duncan O’Leary tanácsadó, aki a brit baloldali Demos helyettes igazgatója is elmondta, Ed Milibandnek nagyjából ugyanaz a baja és ugyanaz a célja az energiaszolgáltatókkal, továbbá a bankokkal, mint a magyar kormánypárt vezetőinek."
Nocsak! Úgy látszik másoknak is tetszik!
Vannak, akik ezt csalásnak tekintik és vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy ez bizony csalás volt.
A szóhasználat mellékes.
Az egyik kicsit túlzó, a másik meg szerecsenmosdató.
A tény az, hogy a FIDESZ olyan eszközökkel próbálta befolyásolni a szavazás eredményét, ami a saját sikerpropagandájának ellent mond. Hisz, ha a zemberek annyira mellette állnának, akkor nem kéne ilyen nemtelen eszközökhöz folyamodnia.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.