igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Egy osztrák SPÖ vagy némat SDP-re hasonlító MSZP szerintem érdekes lenne, de ettöl fényévekre vannak.
Egy osztrák ÖVP vagy CDU&CSU-ra hasonlító FIDESZ is.
Mindenféle Soros-féléktöl pénzelt hangos törpepártok vagy quasi-civilek (akik ki tudja kinek az érdekeit képviselik) felölem abszorbálódhatnak. Az ilyen szervezeteket (mint ahogy az USA-ban és újonnan Oroszo.-ban is) "külföldi ügynök" név viseletére kényszeríteném. Csak az álca törlése miatt.
Egy <<valódi>> liberális vagy zöld vagy akár szélsö baloldali párt biztos jót tenne az országnak ellenzékben, 5-10%-okon.
Még egy gyenge szélsöjobb sem árt néha (bedob kellemetlen de szándékosan elhalgatott témákat). Ilyen van is Mo-n. Egyetlen authentikus párt?
Ilyen embernek is ad lehetőséget az ATV?
Komolyan mondom vicc ez az egész ország!
szvsz
"Az áramot is ingyen adná Orbánék kihívója, sőt...
Megválasztása esetén nem csak a sört, hanem az áramot is ingyen adná a Kétfarkú Kutyapárt - ígérte az ATV Start-ban a párt alelnöke.
Lejátszás
Beindítanák ugyanis a IV. Béláról elkeresztelt energianyelőt, amellyel a világűrből nyernének energiát, amit aztán szétosztanának az emberek között - fejtette ki a részleteket Victora megfejelve mindezt azzal az ígérettel, hogy miután a pártnak nincsenek anyagi problémái, tíz évre visszamenőleg, bemondásos alapon visszafizetnék az embereknek a befizetett villanyszámlákat.
A kétfarkúak alelnöke egyébként biztos benne, hogy pártja megnyeri a választásokat 2014-ben, szerinte már most is mintegy 3-4 millió a nem vicces pártokból kiábrándult szavazó támogatását tudhatják magukénak. Persze ahhoz, hogy a választáson győzzenek, előbb a párt bejegyzését is el kellene érniük, ez a próbálkozás azonban immár másodszor is kudarcot vallott, miután a bíróság a párt bejegyzésére vonatkozó kérelmét ismét elutasította."
Nem fogok véleményt mondani, ráadásul off-topic lenne. ;-)
Amúgy pár 100 post-tal ezelött leírtam milyen pártok között szeretnék válogatni, de pénznyelö rögtön le analfabéta nagymagyarozott és ebindult itt a vita Trianontól Telavivig. Nagyon megbánthattam a nyelö kollegát.
ez a bicaj lopi sztori,ez nagyon gyengus....
Már tudnílik csak azért,mert nem a szomszéd jött át pofán verni minket,hanem mi mentünk át hozzá....
Arról nem is beszélve,hogy a "békeszerződés" -vagy amit csak akarsz!- azért lépett életbe,mert a Magyarországot képviselő küldöttek,a szerződést ALÁÍRÁSUKKAL elfogadottnak nyilvánították!!!
Vagy nem jól tudok valamit???
Jó ez a topik, aki létrehozta, pont az ellenkezőjét fogja vele elérni mint amit a címében hordoz. Senki sem szereti ha így beleordítják a képébe, hogy mit kéne csinálnia.
Öt nem egy ilyen parazita "nyomja" (pénzeli)? Érdekes, az még senkinek sem tünt fel, hogy egy amerikai demokrácia-szeretö tözsdecápa ölelte fel. Mert a tözsdecápa tudja, mi a szabadság, mi a demokrácia, mi a szabad sajtó és mi kell az embereknek és eldöntötte hogy ezt beleveri mindenkibe a világon. Ö a megtestesült jótündér.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.